Koja ste holivudska zvijezda po ljubavnom stilu?

29/10/2015

Sjećate li se podjele na tim Jolie i tim Aniston, kad se Brad Pitt kolebao između dvaju slavnih brineta? Prva je bila tip fatalne zavodnice, a druga tip dobre slatkice iz susjedstva, a svi znamo koja je odnijela tu pobjedu. Ne znamo zašto, no utješno je znati da čak i holivudske ljepotice imaju problema u ljubavi.

Sandra Bullock tip: padate na frajere s pomaknutim smislom za humor i "bad boy" reputacijom, kojima su saloni za tetoviranje i bikerski klubovi drugi dom. A i oni padaju na vas. Do te mjere da se stvarno trude biti monogamni iako im to nije prirodno stanje. Volite biti u vezi, ali ne zato da bi ste se osjećali sigurno i zaštićeno ili udovoljili društvenim konvencijama, već zato što smatrate da je udvoje sve zabavnije i veselije. Odana ste, šarmantna i zanimljiva partnerica s visokim pragom tolerancije ali kad vas netko izda, nema povratka niti opraštanja. A dečki s bad boy reputacijom vas redovito izdaju pa ste češće sami negoli u vezi. Sljedeći put umjesto mačo hvalisavcu, dajte šansu dobrom i samozatajnom dečku. Čuli ste onu staru - tiha voda brege dere!

Halle Berry tip: padate na superzgodne frajere ali zapravo ste personifikacija izreke da je "ljubav slijepa". U vašem slučaju, ne za fizički izgled, već za karakterne osobine tj. mane muškarca koji vas zaintrigira. Zapravo ste zaljubljeni u ljubav, pa ga idealizirate kako bi se uklopio u vašu maštariju. Čak ćete svjesno pristati biti žrtva u odnosu kako bi vam veza opstala, no niti jedna žrtva neće biti dovoljna da s takvim tipom osobe ostvarite vezu o kakvoj sanjate. Možda biste trebali promisliti o promjeni kriterija po kojima birate partnera. Možda onaj s većim nosom ima i... veće srce.

Angelina Jolie tip: padate na... najrazličitije tipove frajera. Jedan mjesec smrtno ste zaljubljeni u alternativca, drugi se držite za ruku s najvećim šminkerom na faksu, treći razmjenjujete provokativne poruke s curom koju ste upoznali u gay klubu. Kad je ljubav u pitanju, volite eksperimentirati, pa ostavljate dojam frajerice kojoj nije bitna veza i zajedništvo, no zapravo čeznete za nekim uz koga ćete se poželjeti trajno smiriti. Savjet: klonite se salona za tetoviranje jer bi vam se moglo desiti da, dok ne pronađete onog Pravog, završite od glave do pete istetovirani imenima onih Krivih.

Blake Lively tip: padate na dobre i zgodne dečke koje bi svaka majka poželjela za zeta. Nikad vas nisu zanimali emocionalno nezreli tipovi i površni šarmeri. Štoviše, takvima ne dajte ni šansu da vam se približe. Zbog svog stava ponekad djelujete hladno i suzdržano no pravi frajere znat će vas pročitati i shvatiti da se iza tog garda krije topla i zanimljiva djevojka. Vrlo vjerojatno ste već u dugoj i sretnoj vezi ili je samo pitanje dana kad ćete pronaći onog Pravog. Savjet: ponekad ipak muškarcima treba dati neki mali mig da ste zainteresirani, nemojte stalno glumiti Ledenu kraljicu.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj