Knjiga 'P.S. Volim te' dobila je nastavak, a uskoro stiže i film!

26/09/2019

Omiljeni filmski junaci vraćaju se na filmsko platno...

'P.S. I Love You' ili 'P.S. Volim te' mnogima je u samom vrhu, ako ne i omiljeni ljubavni film. Silno emotivan, romantičan, s pričom koja rastapa srca i onih najtvrđih i na koju nitko ne ostaje imun. Taman uoči pristizanja nastavka romana prema kojem je film snimljen na europsko tržište, stigla je i potvrda kako je samo pitanje dana kada ćemo stajati u redu za kino ulaznice za nastavak priče na velikom platnu. 

Nova knjiga irske autorice Cecelije Ahern zove se 'Postscript', a radnjom je smještena u život glavne junakinje Holly, sedam godina nakon gubitka supruga Gerryja, inače glavnog krivca za podizanje letvice očekivanja od naših partnera opasno visoko. Knjiga je na britanskom tržištu dostupna od 19. rujna, a nadamo se kako će se uskoro naći i na našim policama. S obzirom na to da je prva knjiga prodana u više od 25 milijuna primjeraka i prevedena na 30 jezika, uopće ne sumnjamo kako će svi obožavatelji jedva dočekati novu dozu ove zarazno srcedrapajuće ljubavne priče.

via GIPHY

Iako se sam datum izlaska filma još uvijek ne zna, zna se kako je Hillary Swank ponovno prihvatila ulogu Holly. Dapače, Cecelia je izjavila kako ju je Hillary zvala kako bi joj priopćila da bi voljela ponovno glumiti Holly čim je čula da radi na pisanju nastavka. Ekipa iz producentske kuće Alcon Films samo je obznanila kako je pravi užitak ponovno vidjeti sve na okupu. Još samo da nađu scenarista i redatelja pa da snimanje ovog željno iščekivanog naslova krene. Jedva, jedva čekamo!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj