Kako uvijek izgledati super chic!

06/12/2017

Dobar styling nije pitanje novca već ideja. Evo nekoliko pravila koja će vam pomoći da uvijek budete dotjerane.

Koliko ste puta iz kuće izašli u poderanom donjem vešu, nadajući se da vas neće zbog nečeg skupiti hitna pomoć, skinuti vas i -zgroziti se.  Često se sjetite svoje bake koja je i u dućan išla dotjerana. Što bi ona rekla da vas vidi kako šetate psa u donjem dijelu pidžame i staroj pernatoj jakni. Evo par savjeta kako da prestanete izgledati kao klošarica i postanete - dama!

1. Kosa. Lijepa čista kosa popravlja svaki dojam. Možete biti i u trenirci, ali uz dotjeranu frizuru djelovati ćete sređeno. Zato je redovito perite i prestanite preskakati pranja uz opravdanje da je uvijek možete podignuti u rep.

2. Donji veš. Bacite iz ladice sve što se poderalo, otrcalo, razvuklo, smanjilo ili promjenilo boju i priuštite si novi set gaćica i grudnjaka. Ne moraju biti seksi, dovoljno je da su - novi. U njima ćete se osjećati puno privlačnije, čak i ako ih ne vidi nitko osim vas.

3. Odjeća. Riješite se svega preuskog ili preširokog. Nabavite par klasičnih komada koji će istaknuti vaše atribute, bio to stuk, vitke noge ili lijepe grudi.

4. Boje. Fora je igrati se različitim printevima i kombinirati ih- ako imate talenta za modu. Ako nemate, držite se osnovnih boja - crne, bijele, boje pudera...i oživite ih šarenim accesoireom.

5. Ne podliježite trendovima. Vidjeli ste svoju omiljnu influensericu u genijalnom sakou s jastučićima i nabavili isti. Osim što na vama izgleda kao dio opreme za ragbi. Ma kako vam neki trend bio "napet" dobro promislite imate li građu tijela za njega.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj