Svaka je žena neodoljiva na svoj način!

28/07/2021

A ovi trikovi vašu će neodoljivost podići na višu razinu...

Šaljete li govorom tijela ispravne poruke, nema tog muškog radara koji ih neće uhvatiti. Pogledom, gestama i bojom glasa možete zavoditi puno uspješnije nego riječima ili samim tijelom. Jako je bitno da tijelom znate reći pravu stvar, da pritom zračite samopouzdanjem i svijetu poručujete: ''Seksi sam!''

U svijetu neverbalne komunikacije hod je veoma bitan. Držanje, tempo i način hoda otkrivaju puno više nego što možda mislite. Senzualan hod privući će pažnju svakog muškarca, a veoma je bitno da vaš hod govori koliko ste samouvjerena i smirena osoba. Vaš će hod postati još ženstveniji usavršite li kretanje poput manekenke. Zamislite da hodate po ravnoj liniji, stavljajući jednu nogu ispred druge. Svakako prvo uvježbajte hod doma jer želite izgledati samouvjereno i seksi, a ne smiješno i nesigurno.

Uspravite leđa, prekrižite noge, opustite ruke, igrajte se pramenom kose, a lice odjenite u blistavi osmijeh. Koliko ste puta ugledali drugu ženu kako sjedi pogrbljena, skupljenih nogu, prekriženih ruku, nesigurnog pogleda? Zasigurno tisuće i tisuće puta. A koliko ste puta za dotičnu osobu pomislili da izgleda samouvjereno i seksi? ...ummm......upravo tako... Nemojte sebi dopustiti da tijelom šaljete krive poruke. 

Ne kaže se bez razloga da su oči prozori duše. Pogled doista može reći više od tisuću riječi. Ako ste osoba puna optimizma i dječje radoznalosti, vaš će pogled to i otkriti. Primjetite li da vas muškarac koji vam je upao u oko gleda, nemojte skrivati pogled i gledati u pod. Nasmijte mu se i uzvratite mu pogled, gledajte ga dovoljno dugo kako biste mu dali do znanja da ste i vi njega primijetili, ali dovoljno kratko da ne ispadnete čudakinja koja neprestano bulji u njega.

U razgovoru s muškarcem kojeg želite zavesti, govorite mirno i tiho. Nipošto se nemojte derati jer u vikanju nema ni s od senzualnosti. Zaintrigirajte ga vašim načinom govora, neka bude staložen i polagan. Želite da vas pozorno sluša i da doista čuje što mu želite reći. Budete li govorili dovoljno tiho, primorat ćete ga da vam se fizički približi što više. A fizičkom bliskošću samo ćete ga približiti uživanju u vašim ostalim adutima. 

Mia Elliott

Novo

Komentiraj