Znate onu staru 'nakon svake kiše dolazi sunce'... Kako se motivirati kada je vrijeme vani grozno?

19/07/2021

To što pada kiša ili temperatura ne znači da vam mora pasti i moral. Imamo par trikova u rukavu!

1. Odaberite svoju himnu. Onu jednu pozitivnom energijom nabijenu pjesmu koja vas diže iz kreveta. Predlažemo dobri stari „Happy“. Stvar na koju je Hugh Grant razbacuje kao premijer u filmu "Love Actually". Ili „I will survive“ ako je ponedjeljak.

2. Zacrtajte si jedan cilj za taj dan koji vas jako veseli. Primjerice, dejt s genijalnim frajerom. Kino i večeru s prijateljicama. Ili izlet u outlet.

3. Pazite što ćete odjenuti. Kad nam je hladno, nervozni smo i jedva čekamo da se zavučemo pod dekicu. Ako smo dovoljno dobro obučeni, osjećamo se zaštićeno, udobno i puno zadovoljnije. Zato ako je hladno ne izlazite iz kuće bez kape, rukavica, šala i barem tri sloja odjeće.

4. Koncentrirajte se na lijepe stvari vezane uz aktualnu sezonu: miris cvijeća i pokošene trave, probuđenu prirodu i ljude koji su u ovo doba godine puno bolje raspoloženi nego inače.

5. Popijte vrući čokoladu dok ste kod kuće. Ili medicu popodne s prijateljima. Nešto što će vas zagrijati. Okej, i malo vam podići raspoloženje (p.s. ovo drugo ne preporučamo baš svaki dan).

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj