Kako preživjeti baš loš dan

15/09/2021

Znamo kako se izvući iz letargije, lošeg raspoloženja i dana kada baš ne letite po cesti...

Svi imamo one dane kad se osjećamo nespretno, debelo i kad se sve što dotaknemo pretvori u katastrofu. Čak nam se i pokvareno dizalo na poslu čini kao dio divovske zavjere protiv nas! Trik je u tome da ih naučimo pretvoriti u povoljne prilike. Dakle, ako ste u depresivnoj fazi, implementirajte ova tri pojma: otklanjanje, razonoda, odlučnost i recite zauvijek zbogom krizi!

Otklanjanje. Zapamtite, postoje mogućnosti kako se pripremiti za takve dane. Pronađite proizvod ili ukrasnu kopču koja će riješiti problem loše frizure i nabavite neku super odjeću za dane kad se osjećate debelo, a u kojoj izgledate fantastično. Važno je imati pri ruci proizvod za 'hitne intervencije' jer će vam to pomoći da ne uvećavate problem kad se pojavi.

Razonoda. Kada se osjećate loše, najprimamljivije je leći i čekati da dan prođe. Nemojte se predati lošem raspoloženju, promijenite ga. Pripremite svoje najdraže jelo i pogledajte neku dobru komediju. Čak i male stvari mogu otkloniti loše raspoloženje i pomoći vam da se ne osjećate kao žrtva.

Odlučnost. Svi imamo ovakve dane. Brzi trik? Što se lošije osjećate, uspravnije morate hodati. Držanje zaista može utjecati na vašu psihu. Prema tome, ako je vaše samopouzdanje poljuljano, držite glavu visoko i samo naprijed. Rezultat je zajamčen unutar 30 sekundi i pomoći će vam da izdržite ostatak dana.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj