Kako povećati seksipil

29/07/2013

Četiri jednostavna savjeta koji će vam pomoći podići vašu igru na višu razinu...

Ovdje ne govorimo o estetskim operacijama niti odlasku na tečajeve striptiza. Istraživanje je pokazalo da postoji nekoliko jednostavnih trikova kako biste povećali svoj seksipil na potpuno prirodan način.

Nosite crveno

Zananstvenici sa Sveučilišta Rochester otkrili su da frajere više privlače žene koje nose crveno od onih koje nose neke druge boje. Tako su i žene koje nose malu crvenu haljinu zanimljivije za spoj, zato budite spremni i pripremite crvenu haljinu, ruže, cipelice, torbicu...

Uspostavite kontakt očima

To se čini tako jednostavno, a čak i pristojno. Postoji istraživanje koje pokazuje da frajere privlače žene sa snažnim i samouvjerenim pogledom. Tijekom studije u Velikoj Britaniji, pokazalo se da frajeri preferiraju djevojke koje se smiješe i gledaju ih ravno u oči. Stoga, idući put izvidite je li vaš potencijalni frajer u klubu, nemojte glumiti nedostižnu, nego mu umjesto toga uputite osmijeh i snažan pogled.

Dogovorite spoj

Navodno je veća vjerojatnost da ćete privući frajera u vrijeme ovulacije, ali ako ste u potrazi za frajerom, dogovorit ćete spoj bez obzira na sve. Istraživanje na Sveučilištu u Beču pokazalo je da žene četrnaestog dana ovulacije luče kemijske tvari, kopuline, što vas čini neodoljivima.

Upotrijebite svoj seksi glas

Mi ne govorimo o vašem promuklom glasu nakon mamurluka. Dokazano je da frajeri vole žene s višim glasovima. Da budemo još precizniji frajeri obožavaju glasove s blagim uzdisanjem, jer ih to posjeća na seks.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj