Kako postati seksi

15/06/2018

Seksipil nije, kao što mnogi misle, kombinacija dobrih nogu, raskošnih grudi i prćaste guze već spoj samouvjerenosti, hrabrosti i zadovoljstva vlastiti tijelom! Evo kako to postići...

OSJEĆAJTE SE KAO POBJEDNICA  Uvjerite se u svoju seksualnu privlačnost i karizmu ponavljajući neku ohrabrujuću rečenicu- kaže dr. Salvatore Cullari, psiholog koji se bavi istraživanjem body imagea. Smislite nešto što će vas podići, utješiti, ukazivati na vašu dobru stranu. Što? Što god "pali" poput rečenice "imam seksi hod", "iznimno sam ženstvena", "ja sam božica"....Frazu koristite kako bi sami sebe nagovorili na dobro raspoloženje i ulili si samopouzdanje.

BUDITE PONOSNI NA SVOJU JEDINSTVENOST Naravno, muškarce privlače djevojke savršenih figura i besprijekorne puti, ali se zapravo zaljubljuju u njihove male mane. Vrlo je često upravo ta mala nesavršenost tj. posebnost ono najseksi na ženi, jer je upravo po tome pamte. Radni zadatak za vas: otkrijte svoju jedinstvenu tjelesnu oblinu i istaknite je! Imate razmaknute zube? Naglasite usnice najcrvenijim ružem na svijetu. Imate pjegice? Nemojte ih prekrivati puderom! Oni su vaš trade mark.Oni vas čine posebnima.

OSVJESTITE SVOJE POKRETE Vjerojatno vas posao sili da tijekom dana neprestano "boravite" u svojoj glavi, i rijetko se i sjetite da imate tijelo. Intenzivno razmišljate, pišete, telefonirate....A tijelo? Zbog uredskog, sjedalačkog posla ili učenja, polako ali sigurno počinje se svijati, zaboravljeno i "napušteno". Pokušajte o svom tijelu i umu razmišljati kao o cjelini. Spojite ih u jedno i mislima se učinite seksi. 

GLEDAJTE U UČI Dok šetate ulicom ili stojite na semaforu, nemojte tupo piljiti u sebe, zaneseni svojim mislima. Osvrnite se i uhvatite pogled nekog zgodnog muškarca! Gledajte ga netremice nekoliko sekundi pa mu se nasmiješite. "Ova erotska vježba trenutačno će vam napuniti seksualne baterije", kaže Gina Ogden, seksualna terapeutkinja. 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj