Kako postati osoba koju (gotovo) svi vole?

01/03/2018

Naravno, ne postoji nitko koga baš svi vole, ali postanite ona osoba kojoj će se većina prijatelja i poznanika obradovati pri susretu...

1. Budite različite. Nemojte se voditi logikom da trebate biti slične drugima da bi vas više voljeli. Ako ste potpuno uklopljene, niste prepoznatljive.

2. Smijte se. Pozitivan stav ključan je jer tako šaljete ljudima dobre vibracije, a iste se i vraćaju.

3. Pokažite ljudima koji vas okružuju da ih volite ili da su vam dragi. Pokazivanje naklonosti drugima čini da i oni postanu naklonjeni vama. Zapamtite da je ljude s uskovidnim stavom teško voljeti.

4. Zaslužite poštovanje drugih. Budite iskrene i poštene. Osobe koje su otvorene i spremne pomoći drugima uvijek su omiljene. (Naravno, pazite da svojom iskrenošću ne povrijedite druge.)

5. Nemojte biti nametljive. Ako netko ne želi razgovarati s vama, nema razloga da na tome inzistirate.

6. Neka se ljudi dobro osjećaju kada su s vama. Ohrabrite ih komplimentima, to svi vole čuti, obraćajte pažnju na ono što govore i uvijek budite prijateljski nastrojene.

7. Nemojte vikati i govoriti ljudima da su glupi, čak i ako mislite tako. Budite strpljive.

8. Poklonite neku sitnicu prijateljima i kolegama s vremena na vrijeme.

9. Šalite se na svoj račun. To je puno sigurnije nego da se zezate na tuđi račun, a svi cijene ljude koji su dovoljno sigurni da se mogu i sami sebi nasmijati.

10. Opustite se. Nemojte brinuti o svakoj sitnici i pritiskati druge nepotrebnim brigama. Potpuno je u redu da stvari ne ispadnu uvijek baš onako kako ste planirale.

Foto: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj