Kako odgovoriti na škakljiva pitanja

08/03/2019

Okruženi ste znatiželjnim ljudima koji vas stalno zapitkuju glupa pitanja? Evo što im možete odgovoriti!

PLANITATE LI OZAKONITI SVOJU VEZU? “Zašto želiš to znati? Nije valjda da ti se sviđa netko od nas dvoje?” Ne pokušavajte im otkriti ni najmanji detalj iz svoje kombinacije ili veze. “Ako vam je cilj prekinuti tu temu, mamac će biti dovoljan”, tvrdi Swann. Nakon toga prebacite se na pozitivniji razgovor kako biste pokazali da se niste uvrijedili

KAD ĆETE POČETI ŽIVJETI ZAJEDNO? “Oboje smo zadovoljni time što imamo osobni prostor pa nam selidba nije u planu.” Pripremite se na posljedice koje će prouzročiti ovaj odgovor. Možda ćete se i vi zapitati je li vrijeme za traženje zajedničkog stana, ali prije toga preispitajte osjećaje, neka vam postane jasno zašto nešto želite, odnosno ne želite. Sigurno vam nije u planu da ispunjavajući tuđa očekivanja doživite ljubavni krah i upustite se u nešto za što niste spremni.

KAD TE PLANIRA ZAPROSITI? “Znam da pitaš jer se brineš, ali obećavam ti da ćeš, kada se to dogodi, biti među prvih sto ljudi kojima ću javiti.” Na ovaj ćete način sugovornika zbuniti, ali mu i obećati skorije informacije. Detalje veze zadržat ćete za sebe, a istodobno zadovoljiti radoznalu osobu, kaže Shasta Nelson. Vaša garancija bit će im dovoljna da se nastave nadati vašim skorim zarukama (ako je vaša majka postavila pitanje).

PLANIRATE LI USKORO DJECU? “Samo moja jajašca i njegovi spermatozoidi znaju odgovor na to pitanje.” Svaka osoba trebala bi znati da je opasno postavljati ovakvo izravno pitanje jer možda odgovor neće biti baš ugodan i očekivan. Stvaranje novog bića zahtijeva puno seksa, sreće, kao i uspjeh cijelog reproduktivnog procesa. Ako ste među onima koji ne žele djecu, slobodno završite razgovor frazom: “Odlučili smo da je naša obitelj već kompletna.”

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj