Prejedanje sladoledom natopljenim suzama u staroj pidžami je totalno out: Prebolite ga kao velika cura

16/05/2021

Ovih 6 koraka je ključno!

1. Zaboravite na njegov Facebook profil

Maknite ga s liste prijatelja ili još bolje, blokirajte njegov profil. Jer možda mislite da ste dovoljno zreli da podnosite gledanje u slike njega injegove nove drage, no prije no što kažete seks završit ćete jedući kantu sladoleda natopljenu suzama. U staroj pidžami.

2. Nemojte mu odmah predlagati da ostanete prijatelji

Želite ostaviti dojam osobe kojoj taj prekid nije bio smak svijeta. I koja je potpuno cool oko svega toga. A činjenica je da ćete potpuno cool biti jedino ako vas izda srčani mišić. Pustite da prođe neko vrijeme, a tek onda odlučite želite li ga za prijatelja ili ga uopće ne želite u svom životu.

3. Umjesto da sami utapate tugu u alkoholu, pozovite prijateljice

Malo je situacija gorih od one koja podrazumijeva vas samu u stanu i mrtvu pijanu u isto vrijeme. Ako se već želite napiti, okružite se ljudima koji vas vole i koje vi volite. Tako ćete imati nekoga tko će moći pripaziti na vas i spriječiti vas da učinite neku glupost koju biste kasnije žalili do kraja života.

4. Isprobajte neki žestoki sport, neku borilačku vještinu na primjer

Vrijeme nakon prekida baš i nije idealno vrijeme za jogu. Zaboravite na te čakra/opuštanje/produhovljenost pizdarije i izbacite bijes iz sebe. Krenite na kick boks ili karate i izbacite negativnu energiju naglavce!

5. Izlazite

Pritom ne mislimo na patetične obilaske svih mjesta na kojima ste uživali s njim. Jednostavno izađite kako biste razbistrili misli, prestali misliti na njega i upili malo vitamina D. Društvo je poželjno, no nije obavezno. Posvetite se nečemu što vas istinski veseli.

6. Dopisujte se s onim super slatkim frajerom

Ne trebate odmah uploviti u novu vezu, no sekstanje bez obaveze je možda baš ono što vam treba. Čak ne nužno niti sekstanje. Jednostavno flertujte, smijte se, upoznavajte se. Ako ništa drugo, barem ćete biti dobro volje. Plus nećete misliti na onog kretena!

Mia Elliott

Novo

Komentiraj