Želite da vaše novo prijateljstvo procvjeta? I ovdje je potrebno udvaranje kao i u romantičnoj vezi!

06/06/2021

Jeste li se ikada zapitali zašto neka novostečena prijateljstva jednostavno procvjetaju, a druga se neslavno raspadnu?

Ne dajte joj prerano status najbolje prijateljice zauvijek

Možda ste vas dvije par spojen u raju, ali ipak ne žurite s dodjeljivanjem ove titule svojoj novoj frendici. Reći novoj prijateljici da vam je bestie isto je kao reći dečku "volim te" prije vremena. Te riječi su presnažne i ako osjećaj nije obostran, stavit ćete je u neugodnu poziciju.

Izbjegavajte kloniranje njezina stila

Udijeliti joj kompliment na račun njezina strašno dobrog stila je totalno cool, ali ukrasti njezin look i nije neka fora. Ukradete li ga, druženje neće potrajati. Umjesto da je kopirate, zamolite je da s vama pođe u šoping. To će joj laskati, a zajedničko šopingiranje je dobar način da se povežete.

Ne pretjerujte s dijeljenjem intimnosti

Super je govoriti joj o hot frajeru kojeg ste nedavno upoznali, ali pričati detaljno o njegovu seksi umijeću previše je informacija za vašu novu frendicu. Otkrivanje previše osobnih podataka – bili oni seksualne prirode ili obiteljske tajne – nije samo neumjesno nego i zamorno. Ona želi biti vaša prijateljica, a ne psihijatar i zato je nemojte opterećivati.

Oduprite se uhođenju na društvenim mrežama

Guglanje njezina imena čini se bezopasnim, ali neizbježno ćete bubnuti neku informaciju koja će vas otkriti. Isto vrijedi za Facebook i druge društvene mreže. Ako zahtjev za prijateljstvom osvane prerano, znat će da ste je potražili online iste sekunde kada ste stigli kući.

Mia Elliott

Novo

Komentiraj