Bez brojenja kalorija i patnje s rigoroznim dijetama, molimo: Vrijeme je da u svojem tijelu budete najsretniji ikad!

16/05/2021

Znamo i kako!

Uvijek nosite visoke pete

Znamo da i nisu baš najudobnije, no i na to možete utjecati. I znamo da znaju biti vrtoglavo skupe. No u predivne cipele na visoku petu isplati se investirati svaku lipu. Instantno će podariti seksipil svakoj kombinaciji, podići guzu i izdužiti noge. A zbog svega toga ćete izgledati mršavije.

Osvijestite se

Jeste li ikada razmišljali s kim najčešće idete na ručak ili kavu i što taj vaš prijatelj ili prijateljica najčešće naručuje za jesti? Hrpu brze ekstra masne hrane, najveću porciju pommesa, gazirana pića, slasne kolače... A vi ne možete odoljeti da mu/joj ukradete barem malo ili čak naručite svoje. Ne morate početi izbjegavati svoje prijatelje, ali razmišljajte o posljedicama i nastojte se kontrolirati.

Otkrijte svoj savršeni stil

Sigurni smo da znate neku djevojku za kojom dečki lude čak i kad je u običnim trapericama i pamučnoj bijeloj majici. E pa, razlog se ne krije samo u odjeći koju je izabrala. Osim same odjeće, bitno je i kako ju nosite. Pokažite samopouzdanje i nosite tip odjeće za koju obično dobivate najviše pohvala. Pa makar to bio komad koji vama i nije baš najomiljeniji.

Kada je hrana u pitanju, ostavite se multitaskinga

Naravno da ste sposobni glumiti psihoterapeuta najboljoj prijateljici putem telefona, uživati u večeri i gledati novu epizodu omiljene serije u isto vrijeme; to nitko ne dovodi u pitanje. No kada je hrana u pitanju, trebali biste izbjegavati bilo kakav multitasking. Kada jedete, posvetite se isključivo tome. U protivnom se nećete fokusirati na jelo, niti ćete moći pratiti koliko ste i čega pojeli.

Nosite crne tajice

Crne tajice odličan su izbor za brojne kombinacije - vaše će noge djelovati mršavije, crna je boja dovoljno zahvalna da ju možete kombinirati s bilo čim, pristupačnih su cijena i prikrit će većinu vaših nedostataka. Vodite samo računa o tome da nosite dovoljno dugačke gornje dijelove i tamne čarape ispod tajica kako ne biste hodali u prozirnim hlačama.

Ne morate pojesti sve

Samo zato što ste u gostima ili zato što ste platili večeru u skupom restoranu, ne znači da tanjur morate očistiti do zadnjeg zalogaja, posebice ako se radi o doista velikoj porciji. Idete li nekome u goste, u startu ih zamolite za manju porciju, a u restoranu slobodno ostavite višak. Jer definitivno ne želite pripadati onoj grupi koja redovito 'počisti' sve za sobom.

Nabavite saveznike u skrivanju kilograma

Dok se ne riješite viška kilograma, obavezno nabavite razno rublje koje će vam pomoći u prikrivanju nedostataka. Steznici i gaćice s istim efektom popravit će cijelokupni dojam koji ostavljate - stegnut će vaš trbuh, naglasiti struk, zategnuti guzu i bokove. Iako ovakvi komadi nisu baš jeftini, vrijede svakog novčića kojeg u njih uložite.

Mia Elliott

Novo

Komentiraj