Kada vaše rublje izađe u javnost. Doslovno!

04/02/2014

Bi li vaše rublje ikada trebalo biti viđeno u javnosti ili ne...

Naše mišljenje je da je potpuno prihvatljivo pokazati vaše rublje u javnosti. No kada kažemo rublje, zapravo mislimo na dijelove rublja. Evo i situacija za koje smatramo da je to ok:

1. Nosite li majicu koja otriva rame ili ramena, potpuno je ok da se vidi naramenica grudnjaka. I ok je dok je god boja grudnjaka usklađena s bojom majice. Nemojte da vam izviri neon zeleni grudnjak ispod crne svilene bluze. To je već ''pomalo'' neukusno...

2. Kada nosite pripijenu polo majicu, dopušteno je da se kroz nju nazire tekstura seksi čipkanog grudnjaka kojeg nosite ispod nje. Takva je kombinacija profinjena i seksi, a zapravo ne otkriva ništa vulgarno.

3. Nosite li majicu bez rukava koja je duboko rezana ispod pazuha, obavezno preko grudnjaka bez naramenica navucite topić. Na taj ćete način izbjeći jeftin izgled kakav biste postigli direktnim pogledom na vaš grudnjak.

Situacije koje NIKADA nisu dopuštene:

1. Kada vaše majice, bluze, haljinice i slično otkrivaju neuredne, iznošene i ofucane naramenice grudnjaka. Bez obzira što nosite, vodite računa da vam je rublje održavano i uredno.

2. Nosite li hlače niskog struka, apsolutno je nedospustivo da vam se vide gaćice, tangice, hipsterice ili štogod. Osim što su 90-te davno iza nas, ovo jednostavno izgleda jeftino i neukusno.

3. Volite li nositi pripijenu odjeću, vodite računa da uz imate i odgovarajuće rublje. Nosite li super usku haljinu, neprimjereno je da vam se ocrtavaju rubovi gaćica, bez obzira koliko ste mršavi i koliko dobro tijelo imate. Nabavite donje rublje bez šavova. ASAP!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj