JK Rowling je pripremila pravu poslasticu: Harry Potter stiže u naše domove!

03/04/2020

Harrypotteroljupci, ovo ne želite propustiti!

JK Rowling je najavila pokretanje novog internetskog projekta za sve zaljubljenike u Harryja Pottera koji donosi čarobne poslastice za svu djecu i roditelje svijeta kako bi bili okupirani tijekom zatvaranja u svoje domove.

Ovog je tjedna autorica predstavia Harry Potter at Home, hub koji će sadržavati mnoštvo iznenađenja i zabavnih aktivnosti.

Na svom je Twitter profilu podijelila kako će 'roditeljima, nastavnicima i skrbnicima koji rade kako bi djecu zabavili i zainteresirali dok smo u karanteni možda trebati malo čarolije', te kako ju veseli pokretanje projekta harrypotterathome.com.

1

Prema opisu web stranice, sadržavat će posebne priloge iz Bloomsburyja i Scholastika, sjajne čarobne videozapise (naučite svoje mališane (ili sebe) kako nacrtati Nifflera!), zabavne članke, kvizove, zagonetke i još mnogo toga. Preduvjet za uživanje u svemu ovome nije poznavanje lika i djela slavnog čarobnjaka. Dapače, jednako će zanimljivo biti onima koji su knjige i filmove tek otkrili, kao i onima koji su zagriženi fanovi otkako su ugledali svjetlo dana. 

Dodala je i kako je Hogwarts već više od dva desetljeća omiljeno mjesto za bijeg od stvarnosti i starima i mladima, te kako nas sve tijekom ovih neobičnih vremena u kojima se nalazimo, žele dočekati natrag u Hogwartsu, prijateljskom utočištu za vas i vašu obitelj.

3

Ako se do sada nikada niste prijavili na Pottermore račun, da biste sudjelovali u svim sadržajima morat ćete to učiniti. Ovdje će vas čekati vijesti tima Wizarding World, kvizovi te J.K. Rowling arhiva u kojoj možete istraživati nastajanje ovog čarobnog svijeta kroz radove autorice.

A ako vam zvuči privlačno (nama itekako da!), vrijeme možete provesti i tako što ćete se udobno voziti kroz dvorac Hogwarts iz udobnosti vlastitog kauča.

Harry Potter i zabranjeno putovanje je nezaobilazna atrakcija unutar dvorca Hogwarts u Universal Studios u Americi, a videozapis sa stranice UndercoverTourist.com vodi vas kroz cjelokupno iskustvo - čak i čekanje u redua što nam, moramo priznati, ovih dana također djeluje nekako šarmantno. U svakom slučaju, bacamo se na istraživanje! We solemnly swear we'll get lost in there for hours!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj