Jedna tvrdi da se tajna dugovječnosti krije u ginu, druga u vinu!

15/05/2020

Obje du dočekale stotu pa mislimo da je legit vjerovati im!

Nedavno smo pisali o Mabel Jackson iz engleskog Suffolka koja vjeruje da zasluge za njezinu dugovječnost idu svakodnevnom uživanju u gin-toniku kojih u prosjeku popije 5 dnevno. Ona je otkrila kako dva popije za vrijeme ručka, jedan uz keksić u vrijeme kada većina njezinih sunarodnjaka pije čaj, a još par njih tijekom večeri, dok plete i kukiča. 

Ova vijest oduševila je sve zaljubljenike u ovo gorko piće, no što je s onima koji gin ne vole? Da, vjerovali ili ne, postoje i takvi. Na njihovu sreću, iskopali smo recept za dugovječnost još jedne stogodišnjakinje koja tvrdi da tajna leži u ispijanju vina. E pa svi vi hejteri gina, nadamo se da vam je barem vino po ukusu!

via GIPHY

Florence Bearse je, naime, cijelog života svakodnevno pila dvije čaše vina dnevno, a kada su je novinari nedavno upitali čemu misli da duguje tolike godine koje je doživjela, rekla je samo: 'Obožavam svoje vino, samo mi ne dirajte moje vino!'

E pa draga Florence, ako je to doista sve što je potrebno, moramo priznati kako nam tvoj recept zvuči kao poprilično jednostavan za pridržavati ga se. Dapače, krenut ćemo već danas!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj