Je li ovo najuvredljivija reklama za plus-size odjeću?

10/03/2016

Tragičnije od ove reklame je samo činjenica da ovo nije prva reklama ovog tipa...

Ali Express prva je kompanija koja je, koliko smo upoznati, lansirala bizarnu reklamu za plus-size tajice postavivši fotografije mršavog modela kako pozira s obje noge u jednoj od nogavica tajica dok rukom pridržava struk na drugom kraju.

No ova bizarna reklama očito nije djelovala kao nimalo loša ideja poznatoj webshop destinaciji Wish.com koji su na isti način odlučili izreklamirati plus-size hlačice koje imaju u ponudi.

2
Tako je navedena stranica uz proizvod naziva 'Big Size Plus Size Ladies Wadded Shorts' postavila fotografiju još jednog vitkog modela koji je bez problema ležerno uskočio u jednu nogavicu hlačica. Iskreno, nije nam jasno zašto bi itko mislio kako je ovakav način reklamiranja privlačniji od plus-size modela koji bi te iste hlačice odjenuo onako kako Bog zapovijeda, no ako nas pitate, ovakav način prezentiranja odjeće svakako je uvredljiv. Svaka je žena građena na drugačiji način i nikoga se ne bi trebalo posramljivati ovakvim fotografijama! Svaka je žena lijepa i nemojte dopustiti da vas itko uvjeri u suprotno!
Photo credit: Wish.com, AliExpress.com

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj