Između vas je gotovo? Iskoristite ove dane da ga zauvijek izbacite iz misli!

30/03/2020

Hint: znamo da se ne možete maknuti s interneta, ali maknite se barem od njegovih profila...

Ako proguglate 'kako preboljeti prekid', sigurni smo da ćete naići na milijune raznih savjeta, metoda, iskustava i preporuka, od proslavljenih knjiga samopomoći do online dejtanja i upoznavanja novog frajera. No ako je vjerovati rezultatima posljednje studije, upravo vas vrijeme koje provodite online sprječava da prebolite bivšu ljubav.

Naime, nedavno provedena studija je pokazala kako one osobe koje stalkaju bivše ljubavi putem Facebooka i ostalih društvenih mreža puno teže i nakon puno više vremena prebolijebaju vezu od onih koji bivše ljubavi jednostavno uklone s friend liste, a time i dobrim dijelom iz svojih života.

Njuškanje po Facebooku povezuje se i naviranjem negativnih osjećaja, rastom seksualne želje te povećanom žudnjom za bivšom ljubavi, a što će vam, naravno, sve zajedno itekako otežati prebolijevanje veze. A budući da je otprije poznato i po zakonima logike jasno da nalijetanje na bivšu ljubav u stvarnom životu rezultira jednakim problemima prebolijevanja prekida, naša preporuka je da za početak stisnete 'unfriend', a zatim se potrudite da i u stvatnom životu više nikada ne lanetite na njega. Daleko od očiju, daleko od srca!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj