Izazov prihvaćen: #CosmoFriends

31/03/2020

Ne, ovo nije još jedan izazov koji samo ostaje na društvenim mrežama, jer nakon što zaronite u arhivu vaših najdražih fotki i tagirate svoju frendicu koju niste vidjeli jako dugo morate je i nazvati. Šesnaest čitateljica nagrađujemo super nagradama. I ne zaboravite hashtagove! #CosmoFriends #YourStoryMatters

Čini se da je Ivana Mazurkijević bila u pravu kada je pjevala "Ah ta jadranska sol meni nanosi bol jer ti ćeš na Hvar, a ja ću u Bol" jer jedna Hvaranka i jedna Bračanka sa zagrebačkom adresom nisu se vidjele cijelu vječnost. U sklopu izazova #CosmoFriends Katarina Moškatelo, radijska voditeljica, spikerica i autorica travel podcasta KiloMetri prisjetila se davnih dana prijateljstva sa svojom otočnom #cosmofriends, pjevačicom grupe Detour Ginom Victorijom Damjanović i sve nas raznježila svojom objavom na Instagramu.

“Godina i sitno je prošlo od ove fotke, bezbrižno smo se cerekale, zahvalne što većih problema nemamo, al se trudimo nekako uvijek biti tu za one kojima je frka. Ljudi koji su oboljeli od psorijaze i tabui s kojima se susreću bili su tema... nas dvije volimo pričati o tabuima. Volimo analizirati satima, od međuljudskih odnosa do toga jel se bolje živi, smije i jede kod nje na Braču ili kod mene na Hvaru.

Mi smo zapravo otočne #cosmofriends a da nismo ni slutile prije koju godinu kad nam je radio isprepleo puteve! Hvala ti @markogregurić, zaustavio si jedan sjajan trenutak. S obzirom na to da se nikako ne stižemo vidjeti u suludim rasporedima, napokon se čujemo više nego ikad. Tako da #videocall bejb ide i tunajt iza 22.30”, poručila je Katarina svojoj prijateljici Gini.

A sada mobitel u ruke, Instagram pod prst i sjetite se važnih prijateljica koje ste u međuvremenu možda zaboravile jer Cosmopolitan je oduvijek ponajprije bio ženski klub koji širi ljubav, prijateljstvo i pozitivnu energiju. Tagirajte frendicu koju niste vidjeli jako dugo, a sada kod kuće, dok čuvamo živote i borimo se protiv korone, imate vremena zaroniti u svoju fotoarhivu i sjetiti se svih frendova koje ste zanemarili, zaboravili ili stavili na čekanje. Objavite svoju dragu uspomenu, ubacite hashtagove #CosmoFriends i #YourStoryMatters, a potom istog trena nazovite prijateljicu koja vam nedostaje.

Šesnaest čitateljica nagrađujemo Cosmo poklonima (naravno, iznenađenja stižu na vaša vrata čim opet izađemo na ulice i udahnemo život punim plućima).

#CosmoFriends #YourStoryMatters

Nagrade:

poklonisliice 5

poklonisliice 6

poklonisliice 1

poklonisliice 4

poklonisliice 2

poklonisliice 7

poklonisliice 3Foto: Marko Gregurić

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj