Promo

Iskopali smo najslađe ideje za prirodne uskršnje dekoracije koje i sami možete izraditi

31/03/2021

Lela Design pobrinuo se i za ljubitelje cvijeća te dao savjete kako od najfinijih proljetnica napraviti bukete i uklopiti ih u uskršnju priču...

Kroz nekoliko jednostavnih koraka Vaš dom će zasjati u pravom uskršnjem duhu. Upravo kod kreiranja nove uskršnje kolekcije željeli smo osmisliti dekore kojima se vrlo jednostavno može ukrasiti dom u blagdanskom duhu. Predivno je kada cijela kuća odiše dekoracijama koje su stilski povezane.

Inspiracija nam je bila priroda koja se budi u proljeće. Tako smo u ručno pleteno gnijezdo od lijana zasadili lukovice mini narcisa koje u dom unose neodoljivi miris proljeća, dodatni dekor čine nježna perja i prirodna jaja. Za osobe profinjenijeg stila gnijezdo smo smjestili na stakleni etažer s elegantnom nogom. Oba gnijezda su idealna kao dekor blagdanskog stola, a super će se uklopiti i na nižoj komodi u vašoj dnevnoj sobi.

2

3

4

Vjerujemo kako bez masline ne može proći Uskrs te smo od svježih grančica masline ispleli bogati vijenac za vrata koji može poslužiti i kao gnijezdo u koje ćete smjestiti lijepo obojene pisanice ili kuhana jaja za uskršnji doručak. Vijenac ispleten od maslina lijepo će izgledati i na zidu vaše blagovaonice ili dnevne sobe jer dekoriran bogatom satenskom trakom izgleda elegantno i fino.

5

7

6

Vrlo zanimljiv i totalno prirodan je vjenčić od brezinih šiba s dodatkom masline i eukaliptusa te vrlo elegantnim paunovim perjem. Vjerujemo kako ćete baš njime gostima izmamiti osmijeh već na ulazu. 

Cosmopolitan.hr

Novo