Instagram profili koji će vas uvjeriti da volite svoje (ne)savršeno tijelo

20/05/2016

Naučite voljeti svoje kilograme, ožiljke i nesavršenosti. Naučite voljeti sebe!

Voljeti sebe i ne opterećivati se zbog sitnih mana danas je vrlo težak posao! Konstantno nas bombardiraju savršenim fotografijama modela toliko da je teško sačuvati samopouzdanje i prigrliti sve te sitne nesavršenosti! Ipak, ovi Instagram profili imaju nešto zajedničko, a to je promovirati zdrav život i naučiti vas da tijelo treba voljeti sa svim svojim sitnim savršenim nesavršenostima.


theashleygraham


Ashley Graham je prvi plus size model koji je krasio meksički Cosmopolitan. Ova dama na svom Instagramu ponosno pokazuje koliko je zadovoljna i sretna u svojoj koži i da seksepil nema veze s količinom kilograma.


honorcurves

as

Ovom je profilu cilj ohrabriti djevojke da vole svoje obline i budu ponosne na njih! #HonorMyCurve je odličan profil koji pratimo jer pokazuje da nije lako uvijek biti samopouzdan i ponosan na svoje tijelo, ali kako bi se ipak trebali koncentrirati na svoje zdravlje i sretan život.


bodyposipanda

f
Megan Jayne Crabbe je ime žene koja se krije iza Instagrama bodyposipanda. Megan ima poremećaj u prehrani i svojim savjetima želi pomoći ostalim djevojkama sa sličnim problemima! Postavlja motivacijske priče, fotografije i video snimke!


healthyisthenewskinny
gggg

I mi se potpuno slažemo da je zdravo novo mršavo, a to je naziv ovog Instagram profila. #HealthyIsTheNewSkinny promovira zdrav način života bez obzira koliko kilograma imali.


mynameisjessamyn

A photo posted by Jessamyn (@mynameisjessamyn) on


Jessamyn Stanley je joga instruktorica i jedna od žena koja smatra kako je najvažnije da smo zdrave i sretne. Krupne djevojke nisu privlačne? Krupne djevojke nisu zdrave? POGREŠNO, kaže Jessamyn! Njen Instagram je prepun fotki na kojemu pokazuje vježbe i promovira zdrav način života!


powertoprevail


Za sve mame koje se muče s kilogramima i opterećuju svojim tijelom, Ana Rohas govori o postporođajnim kilogramima i kako je zaista divno imati “mombod”. Ova divna mama pomaže ženama prihvatiti majčinstvo i sve što ono nosi (uključujući i kilograme i strije...)


loveyourlines

A photo posted by #loveyourlines (@loveyourlines) on


Instagram profil koji je posvećen ožiljcima, strijama i svim ostalim malim nesavršenostima! Djevojke širom svijeta šalju fotografije svojih tijela i inspirativne i motivacijske priče koje idu uz njih! “Volite svoje tijelo i sve ožiljke koje dolaze zajedno uz njega”, samo je jedna od poruka.


rownita

A photo posted by Rona Samson - Tai (@rownita) on


Rona Samson Tai na svom Instagramu objavljuje motivacijske fotografije , ali i savjete što jesti i kako vježbati da budete zdrave i ponosne na svoje obline! Ova je dama izašla i u Filipinskom Cosmopolitanu gdje je pokazala kako biti seksi u svakom izdanju bez obzira na kilograme!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj