Influencerica Andrea Trgovčević otkrila nam je životne lekcije!

16/12/2020

Andrea Trgovčević većini je poznata kao travel influencerica, no ona putovanja ne odrađuje nego ih živi. Osim pečata u putovnici, sa svakog donosi ono najvrednije - životne lekcije koje bismo svi trebali usvojiti ASAP. A koje su to, otkrijte u aktualnom izdanju Cosmopolitana čiju naslovnicu krasi upravo ova influencerica.

Za veliku većinu ljudi diljem svijeta logično bi bilo očekivati da se u 2020. javljaju jedino i (gotovo) isključivo iz udobnosti vlastitog doma, ali ne i za Andreu Trgovčević i njezinog zaručnika Kristijana Iličića. Njih dvoje ni globalna pandemija nije uspjela spriječiti u križanju jedne po jedne države na popisu svih onih koje žele posjetiti. Dosad su proputovali impozantan broj - Andrea 70, a Kristijan više od 100 zemalja. Samo tijekom ove lude 2020. ona je posjetila 6, a on njih čak 15. 

Iako su putovanja obilježila karijeru i život posljednje četiri godine, ta se ljubav rodila još u djetinjstvu, kada je Andrea do kraja osnovne škole sa Zvjezdicama proputovala velik dio Amerike, Australiju, Rusiju te brojne europske zemlje. Putovala je i tijekom studija politologije u sklopu programa Work and Travel, a ne misli prestati ni kada jednoga dana djeca postanu dio njezine životne priče. Trenutačno planira nove destinacije, vodi digitalnu agenciju koju je s Kristijanom otvorila prije tri godine te pokreće vlastiti brend odjeće koja je također inspirirana onime što najviše voli. Upravo joj je neuspjeh u ostvarivanju sebe na svim područjima na kojima to želi najveći strah, a najveća joj je želja, kaže, biti u mogućnosti pomagati ljudima oko sebe financijski, iskustvom, znanjem i savjetima.

2

Putovanja su ono što najviše voli, ono što je pokreće i inspirira te na što joj se u najvećoj mjeri svodi život, ali i prijelomna točka u odnosu s Kristijanom koji joj je, između ostalog, priuštio iznenađenje života preletjevši tisuće kilometara i pojavivši se u Americi maskiran u lava samo kako bi bio uz nju za njezin rođendan. 

3

“Ako tako s nekim možeš funkcionirati na putovanjima, sasvim sigurno možeš i u životu. Svađe? Naravno da su i one ponekad sastavni dio putovanja, ali su i još jedna velika životna škola. Ona koja nas uči u kolikoj su mjeri kompromisi potrebni, ali i nešto mnogo važnije od toga - koliko je besmisleno vrijeme trošiti na svađe, durenje i tjeranje inata. Jer dok se neki novi horizonti pojavljuju pred tvojim očima, posljednje što želiš jest biti bezvoljan i da svatko gledati kroz svoj prozor. Želite gledati svu tu čaroliju pred sobom zajedno, s osmijehom na licu. I upravo to je najvažnija životna lekcija koju bismo svi što prije trebali naučiti. Jer je svaka minuta svakoga dana putovanje za sebe koje imamo priliku proživjeti i doživjeti samo jednom, a na nama je da odlučimo kako. Mi smo uvijek za varijantu s osmijehom na licu” otkrila je ova šarmantna, nasmijana, empatična i ambiciozna mlada žena koja je puno više od svjetske putnice. 

4

Ostatak intervjua s Cosmo Influencericom Andreom Trgovčević pročitajte u aktualnom izdanju Cosmopolitana koji vas čeka na kioscima. Novi Cosmo svim čitateljicama daruje i paket uložaka Violeta Air Fit, stoga požurite po svoj primjerak!

Fotografije i styling: Goran Čižmešija

Razgovarala za Cosmopolitan: Mia Elliott

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj