I časopis Story je uz svoje čitatelje!

26/03/2020

Novi broj lifestyle tjednika Storyja od srijede je na kioscima i donosi pregršt aktualnih tema i akciju kojom poziva na odgovornost i solidarnost.

Iako je ovo prvi broj koji je tim tjednika Story odradio u potpunosti od doma zbog poštivanja odredbi koje nalaže Vlada ali i društvene odgovornosti koju osjeća, on je svojim čitateljima bliži nego ikad. Akcijom #YourStoryMatters tim Storyja želi čuti sve priče čitatelja kako bi kroz glas svojih novinara i osobe s javne scene progovorio upravo o njima.

Tako u aktualnom, broju osim apela i priča domaćih zvijezda iz njihove izolacije, donose i ekskluzivno priču Ivice Kostelića i supruge Elin koja je zagrebački potes proživjela sa svojim blizankama rođenim u Petrovoj bolnici te je nakon razornog potresa bila s ostalim rodiljama u dvorištu bolnice.

2

Izolacija je pogodila sve sfere posla a na udaru je i industrija vjenčanja pa saznajte i sve o odgodama jednog od najsvečanijih trenutaka u životima.

4

Za sve željne zabave, tu su i modni trendovi i moda prilagođena ostajanju doma. Sada je pravo vrijeme za pročistiti ormare i napraviti inventuru modnih dodataka.

3

Razbibrigu pronađite i u mozgalicama te u još puno dodatnh tema i priča. Čitatelje očekuje i posebna ponuda pretplate.

5

Za sve dodatne sadržaje svakoga dana pratite portal story.hr putem svog računala na kojem kao dodatnu opciju imate i mogućnost slušanja Story radia ili putem svojih mobitela i tableta za koje također možete preuzeti i Story.hr aplikaciju posebno kreiranu za Androide i i Phone.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj