Hot, hot, hot! Stigao je ljetni paket Cosmopolitan + badić, naočale i japanke

29/07/2020

Što vam je potrebno za dugo, toplo ljeto? Badić, naočale, japanke, sunce, more, i...
Cosmopolitan!

Potražite ekskluzivni Cosmo ljetni paket s hot bikinijem, sunčanim naočalama ili japankama – za 39,90 kuna. Požurite i odaberite svog Cosmo favorita na kioscima od 25. srpnja!

Ovo ljeto društvo neka vam pravi On – magazin Cosmopolitan! Potražite ekskluzivno izdanje Cosmopolitana u paketu s ljetnim artiklima bez kojih je najljepše godišnje doba nezamislivo! Trendi badić, japanke za plažu i cool sunčane naočale čekaju vas na kioscima uz omiljeni magazin i po posebnoj cijeni od 39,90 kuna.

Jeste li više za hot ili cool stil? Ljubiteljice klasike i elegancije odabrat će crni bikini (dostupan u veličini ONE SIZE), a one koje se žele više istaknuti i zablistati u žarkim bojama odabrat će pink (dostupan u veličinama S/M; L) ili ljubičasti badić (dostupan u veličini ONE SIZE).

2

Cosmopolitan + badić za 39,90 kn

Cosmo je pripremio i neizostavan ljetni accessoire – japanke s perlicama i chic sunčane naočale u retro stilu. U šarenilu boja i šarmantnih modela – odaberite svoga favorita i zablistajte na plaži!

3

Cosmopolitan + naočale za 39,90 kn

4

Cosmopolitan + japanke za 39,90 kn

Cosmo djevojka i bivša Miss Universe Dalmacije, prekrasna Antea Valenta, odlučila se pak za Cosmo badiće, koje nosi u kompletu - crnoj i pink nijansi – ili raspareno u tzv. Franken kini izdanju!

5

6

Stilizirajte i vi svoj look, uz Cosmo badiće, naočale i japanke, fotkajte se i ne zaboravite tagirati vaš omiljeni magazin #cosmoljeto2020

7

Potražite ljetni paket Cosmopolitan s hot bikinijem u crnoj, ljubičastoj i pink boji, cool naočalama ili japankama za 39,90 kuna! Ekskluzivno izdanje čeka vas na kioscima od 25. srpnja!

8

Koje teme vam donosi Cosmopolitan u kolovozu saznajte ovdje!

Antea Valenta u Cosmopolitan badiću
Photo: Goran Čižmešija za Cosmopolitan Hrvatska

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj