'Gossip Girl' je s emitiranjem krenula prije točno 12 godina, a uskoro stižu i nove epizode!

20/09/2019

Ako Dakota nije u planu za comeback, bit ćemo ozbiljno razočarani...

Pažnja, Upper East Siders, vaša omiljena serija vraća se na male ekrane. I ne, ovo nije neka navlakuša koju je izdirigirala Georgina Sparks, službena potvrda nedavno je stigla od strane HBO Max-a.

Iako je vijest o povratku jedne od omiljenih serija dovoljan razlog za otvoriti šampanjac (iako, let's face it, nije da nam za to treba neki poseban povod), još uvijek se ne zna znači li povratak serije i povratak svih likova čije smo živote i spletke pozorno pratili. 

Jedino ime koje je zasad isplivalo kao itekako moguće povratničko, ono je Chacea Crawforda (Nate Archibald) koji je priznao kako je apsolutno otvoren za tu ideju, naravno, pod uvjetom da je sve odrađeno kako treba. Štogod to značilo. Chace je dodao i kako se boji kako bi mogao biti problem ponovno okupiti originalne glavne aktere, budući da su mnogi od njih u posljednjih nekoliko godina postali akteri nekih novih serija i filmova pa nije siguran bi li im nove obaveze ostavile dovoljno prostora za povratak ovoj staroj novoj priči. 

Leighton Meester AKA Blair je za 'E!News' rekla kako nju nitko nije kontaktirao službeno, no to je bilo prije nego je stigla službena potvrda o novim epizodama pa se iskreno nadamo da se u međuvremenu situacija po ovom pitanju promijenila. 

via GIPHY

HBO Max naručio je 10 epizoda od sat vremena za prvu povratničku sezonu, a natuknuli su i što je okosnica novih epizoda: budući da identitet osobe poznatije kao 'Gossip Girl' više nije tajna, besmisleno bi bilo nastaviti graditi priču na tim temeljima; u novim epizodama fokus će biti na društvenim mrežama i društvenim promjenama koje idu u paketu s njima i koje su se dogodile otkako je 'Gossip Girl' prestala s emitiranjem, a zahvaljujući kojima smo svi na neki način postali i mutirali u jednu verziju 'Gossip Girl'. 

Još uvijek se ne zna ni točan datum emitiranja novih epizoda, no pretpostavlja se kako će se on najranije dogoditi u proljeće 2020. kada i HBO Max (streaming platforma WarnerMedia) pokon kreće s emitiranjem. 

Svakako ćemo pozorno pratiti razvoj situacije. Do tada, XOXO!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj