Gin s instaliranim buketom cvijeća zvuči kao poklon za Valentinovo po našem ukusu!

24/01/2020

Ili kako izgleda buket kojem nijedna žena neće moći odoljeti...

Poznata škotska destilerija gina ususret ovogodišnjem Valentinovu je došla na genijalnu ideju. Odlučili su u jednom poklonu spojiti dvije velike ženske ljubavi - cvijeće i gin pa su tako stvorili buket cvijeća koji na prvu izgleda poprilično obično, ali već drugi pogled otkriva kako je u pitanju puno više od običnog buketa - točnije, 7 dcl više. 

Ova ljupka kombinacija dolazi u 3 varijacije - s ružičastim valentinovskim ginom, klasičnim Edinburgh ginom ili ginom od đumbira i rabarbare. Još jedna zanimljivost je da sami buketi odražavaju karakter i sastojke gina uz kojeg dolaze pa se tako u buketu mogu pronaći svi sastojci zaslužni za boje, okuse i arome kao na primjer borove šišarke, sušene naranče, lavanda, sušeni limun pa čak i stabljika rabarbare. I sve to skupa sjedi na vrhu boce koja izgleda toliko dobro da ti se slama srce pri pomisli da to moraš raskopati i otvoriti. 

2

Loša vijest je, osim toga što košta 65 funti, ta da je dostupan samo na području Ujedinjenog Kraljevstva, ali kako u današnje vrijeme sveprisutne tehnologije trendovi putuju brže nego loše vijesti, toplo se nadamo da će i netko u nešto nam bližim krajevima doći na sličnu ideju. 

3

Do tada, zgrabite priliku ako se kojim slučajem nađete u Velikoj Britaniji jer će ovi ginovi u prodaji biti dostupni od 27. siječnja. I popijte koji i za nas. Mi preporučamo upravo onaj od đumbira i rabarbare. Šuška se da je proglašen najboljim ginom prošle godine pa ono... valjalo bi to provjeriti!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj