GALentines day? Da, provedite Valentinovo sa svojim curama

14/02/2018

Jer ljubavni partneri dolaze i odlaze dok prijatelji ostaju zauvijek...

'Dovraga i ljubav' večera. Rezervirajte stol u svom omiljenom restaču, po mogućnosti nekom koji neće biti pretrpan gomilom zaljubljenih parova, nabavite pinatu u obliku srca i na kraju večere ju razbijte u milijardu komadića. Obećajemo da ćete se osjećati super!

'Pijana zabava'. Znamo. Znamo koliki problem zna biti dogovoriti mjesto za večeru i kada su samo dvije osobe u pitanju, a kamoli kad je vas nekoliko. Izvucite slamčice, neka odabere ona koja izvuče najdužu. Ili napravite kućni party. Dogovorite što biste jele, a što pile i tko će što donijeti. Znate princip, jedna donese glavno jelo, druga desert, treća bocu vodke. I riješeno!

profimedia-0346560894

Klasični sleepover. Nekoliko stvari je obavezno. Maske za lice. Fini zalogajčići. Klasični filmovi koje ste pogledale već sto puta i koje još uvijek volite. Piće (jeste li ikada vidjeli išta bez pića)! I uživajte!

Plesna večer. Okupite se doma kod jedne od vas, ili izađite u klub ako vam je baš do izlaska i plešite do mile volje. Plešite na laganice, plešite na r'n'b, plešite na sve na što se plesati može. Napunite baterije, smijte se, prštite dobrom energijom. I nazdravite što imate jedne druge!

 

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj