'Poso, kuća' postao je 'kuća, kuća': 5 stvari uz koje ćete lakše preživjeti 'u kavezu'

18/02/2021

Znamo kako posao, učenje, opuštanje i čišćenje doma učiniti znatno ugodnijima...

Novo normalno uvelike je promijenilo naše životne navike. Znatno manje putujemo, manje se družimo, radimo od kuće te nam stoga za svakodnevno osobno i poslovno funkcioniranje više nego ikad trebaju gadgeti koji će nam omogućiti ugodniji život. Donosimo genijalne prijedloge iz Linksa na koje se u potpunosti možete osloniti.

Usisavač DYSON V10 Motorhead: savršen uređaj za savršeno čist i svjež dom. Oduševit će vas svojim funkcionalnostima i karakteristikama koje mnogima omraženi posao usisavanja čine jednostavnim i efikasnim. Ima auto način rada, što znači da automatski prilagođava usisnu snagu na različitim vrstama podova kako bi produžio vrijeme rada baterije. Idealan je za dulja čišćenja na svim vrstama podova, a ima i boost način rada koji omogućava intenzivno čišćenje za tvrdokornu prljavštinu. Generiranjem sile veće od 79,000G prikuplja mikroskopski sitne čestice kao pelud i bakterije u spremnik. Raspoređivanjem svakog od 14 ciklona oko osi uređaja, zrak protječe učinkovitije kroz njih. Kada se cikloni nakose, zrak ubrzava od 45mph do120mph stvarajući centrifugalne sile koje sakupljaju fine čestice.

2

Gramofon AUDIO TECHNICA AT-LP3 GRAMOFON: ima li što divnije nego vrijeme u svom domu provesti slušajući opuštajuću glazbu na gramofonu. Podsjećanje na stara vremena u novom obliku, novo savršenstvo zvuka i ugođaja kojem će malo tko od nas odoljeti. Hidraulička kontrola izrade omogućuje precizno i točno gibanje, a gramofon ima potpunu automatsku kontrolu putem Stop i Start funkcije te je dovoljno pritisnuti Start za početak sviranja i Stop te nakon toga podignuti ručicu kako bi se zaustavio gramofon. (stop funkcija dolazi automatski kada ploča završi).

3

AT-LP3 je konstruiran od anti-vibracijskih materijala koji limitiraju nisko- frekventni odziv. Rezonanca je reducirana preko gramofonskog aluminijskog tanjura i 4mm gumene potpore. Njegova gramofonska baza s direktnim pogonom pokreće ploče na 33 1/3 i 45 okretaja u minuti. AT-LP3 ima ugrađeno promjenjivo phono pretpojačalo i ugrađeni dualni RCA izlaz koji omogućuje spajanje na kućni stereo sistem, zvučnike i druge komponente.

Prijenosno računalo HP 15: računalo je već odavno postalo “naša druga pamet”, osnovno sredstvo rada i funkcioniranja. U novom normalnom i home office varijanti te online učenju postalo je nezamjenjivo i svaka obitelj ima ih i po nekoliko. Iznimno je važno odabrati ono koje će biti pouzdano i na kojem će rad i učenje biti lako ostvarivi. HP računalo upravo je takvo: osigurava 3 godine jamstva, ima moderan dizajn, Ryzen 3 procesor. Ima radnu memorije (RAM) 8GB, grafiku: AMD Radeon Graphics, operativni sustav FreeDOS.

4

Smartphone REALME: prema nekim istraživanjima prosječni Hrvat dnevno na pametnom telefonu provede i po nekoliko sati čitajući vijesti, vježbajući, tražeći rješenja za svakodnevni život, kupujući, družeći se na društvenim mrežama. Smartphone REALME zadovoljit će sve vaše potrebe.

5

Pametni sat APPLE Watch Nike Series: još jedan gadget kojeg u novom normalnom trebamo više nego ikad. Apple Watch Nike Series 5 omogućava vam praćenje treninga pomoću aplikacije Nike Run Club, možete slušati glazbu i primati ohrabrenje prijatelja izravno na zglob. A tu su i ekskluzivne Nike trake za satove i satovi optimizirani za Always-On Retin zaslon. Ključne značajke su mu: GPS, Always-Retina zaslon, 30% veći ekran1, Swimproof2, električni i optički senzori srca, ugrađeni kompas.

6

 

Sadržaj donosimo u suradnji s Linksom

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj