Zašto je bolje biti žena nego frajer

24/09/2018

Svaka djevojka barem jednom u životu zavapi: "Bože, da mi je muški mozak!" Ipak, ima razloga da budete sretne što ste se rodile kao žene. Evo njih par ...

1. Imamo snažnije srce. Zahvaljujući estrogenu kasnije obolijevamo od srčanih bolesti. Postotak oboljenja mnogo je veći kod muškaraca nego kod žena u razdoblju prije menopauze.

ffsfsf

2. "Špek" je naš saveznik. Činjenica da imamo više masnog tkiva od muškaraca nekada nas živcira. No imajte na umu da od masnog tkiva imate i koristi. Ono mišiće opskbljuje energijom zbog čega smo dugovječnije.

3. Manje valjamo gluposti kad se napijemo. Okej, možda nam treba manje da se napijemo, ali to radimo puno dostojanstvenije. Dokazano je da frajeri pod utjecajem alkohola brže gube inhibicije od žena.

kjkjkjkjkjkj

4. Imamo oko (i mozak) za lijepe stvari. Dok promatraju lijepe predmete muškarcima se aktivira jedna strana mozga a ženama obje.

5. Fleksibilnije smo. Harvardsko istraživanje pokazalo je da žene imaju pun izdržljivija i fleksibilnija leđa nego muškarci.

6. Prirodno smo zdravije. Žene imaju jači imunitet od muškaraca pa se rjeđe razbolijevamo i dulje živimo.

7. Zvučimo seksi. Hormoni koji se luče tijekom menstrualnog ciklusa mijenjaju boju našeg glasa. Žena najseksi zvuči u plodnim danima.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj