100-godišnjakinja tvrdi kako je tajna njezine dugovječnosti ispijanje gina!

16/04/2021

Tko smo mi da se ne složimo s ovom tvrdnjom...

Oduvijek smo vjerovali kako je gin sjajna stvar, a sada je jedna mudra i simpatična stogodišnjakinja potvrdila sve to. Mabel Jackson iz engleskog Suffolka otkrila je kako vjeruje da zasluge za njezinu dugovječnost idu svakodnevnom uživanju u gin-toniku. I ne samo da popije gin-tonik svakog dana, ona ih prosječno popije pet dnevno. Zvuči apsolutno primamljivo, i skupo!

Kaže kako dva popije za vrijeme ručka, jedan popije uz keksić u vrijeme kada većina njezinih sunarodnjaka pije čaj, a još par njih popije tijekom večeri, dok plete i kukiča. Impresivna rutina, moramo priznati.

via GIPHY

Kune se kako je gin tajna dugovječnosti, a kada ne pijucka svoj omiljeni eliksir, vježba moždane vijuge računajući koliko ga je do sada u životu popila. Jedne noći kada nije mogla zaspati, sastavila je i detaljan izračun. Bocu gina kupuje svake srijede i traje joj tjedan dana. To bi značilo da godišnje popije 52 boce, a što znači da je tijekom svog životnog vijeka otkako je postala punoljetna do sada popila nevjerojatnih 4264 boce. Doista impresivno! i da, ovo nas je podsjetilo - vrijeme je za gin-tonik!

Mia Elliott

Novo

Komentiraj