Dragi kampanjci, vrijeme za za gubitak kilograma tek dolazi! Evo kako smršaviti na moru

12/05/2021

Četiri djevojke priznale su nam kako su izgubile višak kilograma dok su uživale na plaži.

Iako nismo neki preveliki zagovarači "bikini tijela", obožavamo ljeto, a uz to smatramo kako je riječ o godišnjem dobu kao stvorenom za gubitak suvišnih kilograma. Zašto se onda mučiti zimi?

Naime, kad pomislimo na odmor, prva asocijacija nam potpuno opuštanje uma i tijela. Naravno da tijekom 10, 15 dana koliko ste odlučili provesti na moru ili planini neće razmišljati o svakodnevnim problemima ili višku kilograma. Međutim, imamo divnu vijest.

Cure su s nama podijelile kako svoju liniju dovele do savršenstva i to dok su neometano ljetovale na svojoj omiljenoj destinaciji.

“Ljetujem u Grčkoj skoro svako ljeto i posljednji put kad sam bila, izgubila sam čak 4 kilograma. Prije toga sam 4 godine držala bezuspješne dijete i vježbala, ali bez rezultata. Odlučila sam da moram promijeniti nešto u svom životu i prehrani. Vježbanje sam zamijenila dugim šetnjama, a prehrana mi se bazirala na ribi, mesu i svježem voću i povrću. Izbjegavala sam kavu i tjesteninu i, vjerovali ili ne, uživala sam u svom novom načinu života, kilogrami su se lagano počeli topiti. Osjećam se odlično.“ – M.K.

“Na svom posljednjem odmoru uspjelo mi je nešto što mi ranije nije polazilo za rukom - smršavila sam 2 kilograma. Za razliku od mnogih koji odmor provode u odmoru, ja sam odlučila biti aktivna. Svaki sam dan vozila bicikl pored plaže, igrala odbojku i trčala. Naravno, u tome nisam pretjerivala i radila sam to onoliko koliko je u tom trenutku prijalo mome tijelu…“ - A.J.

“Izgubila sam oko 3 kilograma na odmoru, iako sam se hranila skroz drugačije nego kod kuće. Kad sam na odmoru, jedem kaloričnu hranu i više šećera, vrlo često isprobavam i lokalne specijalitete. Nemam u planu ni vježbanje, samo šetnju po gradu i oko plaže. Ključ gubitka kilograma krije se i u psihičkom stanju. Ako se lijepo opustite, odmorite i ne živcirate, možete i izgubiti koji kilogram“ – D.L.

“U ožujku sam otišla na jedan divan otok na odmor sa svojim dečkom i izgubila 2 kilograma. Mislim da je to zbog toga što smo veći dio odmora provodili šetajući se. Prehranu nisam znatno mijenjala, tu i tamo sam se čak i počastila slatkišima. Šetali smo se stalno jer smo željeli obići cijeli otok i vidjeti što više onoga što nam je imao za ponuditi. Kad sam se vratila s odmora, šetnja je postala dio moje svakodnevice. Jednom sam propješačila 5 kilometara i danas se mogu pohvaliti da sam smršavila 8 kilograma otkad sam u svoju dnevnu rutinu uvela nešto tako jednostavno poput šetnje.“ - K.P.

Sara Schmidt

Novo

Komentiraj