10 situacija u kojima vam je drago što ste single

02/07/2016

Ponekad vas zna uhvatiti samački blues: razmišljate kako bi bilo lijepo buditi se u nečijem naručju i lijegati u nečijem zagrljaju. A onda oženjeni susjed iznad vas zahrče iz petnih žila i ponovno ste sretni što ste solo vladarica svog kreveta i života. Evo još par situacija u kojima vam je drago što nemate dečka.

1. U avionu je do vas sjeo frajer koji izgleda kao brat blizanac Ryana Goslinga. Molite boga za malo turbulencija da mu se možete "slučajno" nasloniti na rame.

2. Kozmetičarka je dobila gripu i pomaknula vam termin depilacije za dva tjedna. Nije ljeto i nemate dečka pa nema razloga za paniku.

3. Za rođendan ste dobili veliku čokoladu s lješnjacima. Ne morate paziti koliko ste redova pojeli, možete je smazati cijelu.

4. U kina je stigao novi James Bond. I baš vas briga za to.

5. Na poslu ste dobili novog slatkog kolegu koji je isti Ashton Kutcher. Planirali ste ga pozvati na kavu u pauzi za ručak ali vas je preduhitrio.

6. Prijateljicu je prevario dečko. To vas je podsjetilo koliko su prekidi stresna stvar.

7. Kupili ste bezobrazno skupu haljinu. I ne morate je poskrivećki švercati u ormar.

8. U subotu je na televiziji cjelovečernji maraton "Seksa i grada". Nitko vam neće okretati očima i pokušavati promijeniti program.

9. U trgovini ste naletjeli na svoju prvu srednjoškolsku ljubav. I završili s njim na večeri.

10.U klubu ste naletjeli na zgodnog neznanca. I završili s njim u krevetu.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj