Dajte svoj glas i uljepšajte jednoj od 8 favoritkinja maturalnu večer!

12/08/2020

Tko je BIPA maturantica za koju je osmišljena posebna maturalna haljina koja će svojim krojem naglasiti ono što ona je, njezinu odlučnost i odličnost te dosljednost sebi, ali i zaigrani karakter? Definitivno jedna od naših 8 kandidatkinja!

BIPA i Cosmopolitan žiri pažljivo su proučili sve prijave pristigle na kreativni natječaj te teškom mukom izdvojili osam kandidatkinja koje će do 23.8.2020. pokušati prikupiti najveći broj simpatija te glasovanjem osvojiti dizajnersku haljinu za maturalnu večer iz snova.

Odaberi kome želiš uljepšati maturalnu večer haljinom Ivana Alduka! Ovo je tvoja prilika da jednoj jedinstvenoj djevojci pomogneš osvojiti haljinu u kojoj će zablistati. Sve profile favoritkinja možeš pronaći OVDJE, a svojoj favoritkinji glas možeš dati svakoga dana sve do nedjelje, 23. kolovoza 2020. godine.

Nakon toga će u ponedjeljak uslijediti proglašenje pobjednice te naravno, one slatke muke - isprobavanje haljine kako bi bili sigurni da naša maturantica pobjednica izgleda onako kako se i osjeća te da joj haljina savršeno pristaje.

Proglašenje pobjednice prati 24.8.2020. na web stranici Cosmopolitan.hr.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj