Možete li biti sretni 100 dana zaredom?

18/10/2021

Nismo mogli ne zapaziti ovaj projekt ispunjen srećom, optimizmom i životnim šarmom...

Možete li biti sretni 100 dana zaredom? Ovaj je izazov postavio online projekt pod imenom ''100 Happy Days'', a koji potiče ljude da uživaju i cijene svaki trenutak svakog dana i da napredak svoje sreće prate fotografijom.

Ne mora se raditi ni o čemu velikom; to može biti maleno štene, hladno pivo, predivan zalazak sunca, cvijet koji vam je upravo procvjetao, prijateljica koja vam se javila nakon dugo vremena, uspjeh u kuhanju večere - bilo što zbog čega cijenite i volite ljepotu života.

Kako biste se pridružili projektu, sve što morate učiniti je registrirati se i prihvatiti izazov na www.100happydays.com te izabrati platformu na kojoj želite objavljivati i pratiti svoj napredak. Birati možete između Facebooka i Twittera. Svakoj fotografiji koju objavite dodajte hashtag #100happydays, te neke vlastite hashtagove. Želite li svoje fotografije zadržati u privatnosti, a svejedno sudjelovati u izazovu, možete ih slati na myhappyday@100happydays.com.

Zvuči zabavno, zar ne? Mi jedva čekamo započeti svoj vlastiti projekt. Cilj nam nije samo 100 dana sreće, tih 100 je samo početak. Budite sretni i vi, već danas!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj