Budite djevojka kakvu bi poželjeli svi njegovi prijatelji

11/12/2019

...i još mnogi drugi...

Pažljivo ga slušajte

Želite li mu pokazati da vam je stalo do njega i da ste kvalitetan materijal za vezu, slušajte ga pažljivo dok razgovara s vama, posebno ako vam govori nešto jako bitno. Uopće nije važno da li govori o planovima za partiju nogometa s dečkima ili o tome da mu na poslu prijeti otkaz, pokažite mu da znate slušati, podijeliti njegove brige i uputiti mu pokoji savjet. Obožavat će što u vama ima podršku!

Imajte samo svoje vrijeme

Bitno je da ne zanemarite stvari koje volite i koje ste uživali raditi prije njega. Hobiji i vaši interesi uveseljavat će vas, zbog čega ćete prštati od radosti i samopouzdanja. Osim toga, pokazat ćete mu da i dalje imate svoje ja, a vjerujte da on cijeloj toj kombinaciji neovisnosti i samopouzdanja neće moći odoljeti.

Nabacite osmijeh

Ne želite biti jedna od onih osoba koje se smiju apsolutno svemu. Zapravo, one više ni ne znaju čemu se smiju. Ali, s druge strane, ne želite ostavljati dojam da ste poput leda - hladni, uvijek istog izraza lica, bez smisla za humor. Pokažite mu osmijehom da ste veseli, da vas je nasmijao, da se u njegovoj prisutnosti izvrsno osjećate.

Iznenadite ga

Povremeno mu složite iznenađenje koje će ga ostaviti bez daha. Okupite, na primjer, njegove dečke, napunite frižider pivom, pripremite grickalice, ispecite pizzu i samoinicijativno organizirajte gledanje finala Lige prvaka kod vas doma. Vi im pripremite sve i nestanite sa svojim prijateljicama. Ili, ako i sami volite nogomet, navucite dres, navijajte i budite njihov osobni butler za jednu večer. Tako nešto vam nikada neće zaboraviti!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj