Budimo povezani! Budimo Cosmo!

26/03/2020

I u najtežim vremenima Cosmo je uz vas da vas ohrabri, nasmije, motivira. Šaljemo vam virtualni zagrljaj i puno pozitive, a 265. brojem hrvatskog Cosmopolitana obilježavamo 22 godine ljubavne veze sa svim svojim čitateljima. Uz rođendanski broj potražite i Cosmo darove - make up poslastice by essence!

Dragi Cosmo, danas slaviš svoj 22. rođendan. Nećemo tajiti da smo ga drugačije zamišljali, no hej - tko kaže da je bed nazdraviti ti solo Cosmopolitan koktelom, medicom, pelinkovcem, votkom (ovdje ubacite svoje najdraže piće). Pa mi Cosmo cure smo poznate po tome da nikada ne gubimo svoj hrabri i vedri duh.

A sada kratka pauza za zdravicu i da što prije izađemo iz ove krize!

Svašta se promijenilo u ove 22 godine. Došao si nam u Hrvatsku 1998. doslovno kao prozor u svijet. Doslovno, a ne metaforički. Za one koji se ne sjećaju, jer su tako jako partijali ili se nisu ni rodili, bila je to godina kada se rodio i Google i cure iz "Seksa i grada". Imao si plavi logo, plavi badić i madež iznad usnice. Ok, imala ga je Cindy Crawford jer bilo je to doba supermodela, kada je naslovnica bila rezervirana samo za rijetke djevojke. A u međuvremenu...

Da, svijet se doista promijenio ili, bolje reći, uduplao jer, osim stvarnog svijeta, uronili smo i u onaj digitalni. Osim digitalizacije, dogodila se i demokratizacija medija, a to znači da se Cosmo približio svojim čitateljicama, uspostavio super komunikaciju na društvenim mrežama, ublažio previše kruta pravila ljepote, ljubavi i seksa, stavio na tron stvarnu ljepotu i dao svima jednaku priliku, kao nekada supermodelima, da zablistaju na Cosmo naslovnici. Da, čak i frajerima.

remolba 4

I ono što nas najviše veseli, a na čemu je Cosmo radio od prvoga dana 1965., kada ga je neustrašiva Helen Gurley Brown uzela u svoje ruke, žene su 2020. doista postale snažnije, glasnije, emancipiranije i samo svoje.

Hvala svima koji nas čitaju, prate, lajkaju, pripadnicama generacije X, Y, Z, pa i babyboomerima i generaciji alfa koja tek dolazi. Svima koji su stvarali Cosmo tijekom ove 22 godine je toplo oko srca ako smo vam barem mrvicu uljepšali život i samo odrastanje učinili ljepšim, pozitivnijim, zabavnijim, potaknuli vas na promjenu i djelovanje. I ako ste zahvaljujući nama isprobali i nosili Cosmo naočale koje doista mijenjaju svijet – oboje ga pozitivom, progresivnim stavom, feminizmom, tolerancijom, ljubavlju, zabavom i hrabrošću, nitko sretniji od nas.

spread_cosmogirs

Ovo je prvi broj Cosma u njegovoj povijesti dugoj 8030 dana da smo ga poslali u tiskaru radeći od kuće i misleći na sve vas – kako da vas ugrijemo, nasmijemo, podučimo i ohrabrimo.

Pišite nam o svemu što vas nasmijava, muči, nadahnjuje ili zadivljuje jer vi ste, drage čitateljice i čitatelji, naše glavne zvijezde. I upravo zato pripremili smo za sve vas i rođendansko iznenađenje - make up darove by essence! 

11

Ostanimo doma, ali ostanimo i povezani, pozitivni i hrabri. A za party uvijek ima vremena.

#yourstorymatters

Voli vas vaš Cosmo tim

remolba 7

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj