Bonton za dame: Kako se zabaviti poput prave Cosmo cure

28/03/2016

Obožavamo izlaske i lude provode, no nerijetko ih završavamo grleći školjku ili očajnički tražeći oslonac. Što biste rekli kad bismo vam rekli kako tajna dobrog provoda ne mora biti u broju popijenih koktela?

Iako volimo uživati u piću, plesu i besmislenim razgovorima, ponekad znamo i pretjerati. Ovog ćemo puta biti direktni – pijane cure nisu seksi, a jako je teško ostati privlačna i ženstvena onda kad većinu izlaska provodimo s WC školjkom. Zato vam nudimo vodič za prave dame koje znaju kako se zabaviti.

Slušajte glazbu dok se spremate za izlazak

Jedna od najvećih pogrešaka kod svakog izlaska je ta da ne radimo na svojem raspoloženju do prvog gutljaja alkohola. Dok se pripremate za izlazak, odvrnite svoju omiljenu glazbu i plešite po stanu. Izađite iz stana dobrog raspoloženja i spremni za ludi provod s puno plesa i lude zabave. Alkohol smatrajte bonusom, ali ne i pokretačem dobrog raspoloženja.


UVIJEK u ruci imajte punu čašu

Ovo vam ne možemo naglasiti dovoljno. Pojavite li se vani bez čaše u ruci, prije ili kasnije pojavit će se netko tko će to pokušati promijeniti svojim odabirom otrova. Vjerujemo kako i sami znate da njegov izbor neće biti „nešto lagano“. Činjenica je da nitko nikoga na zabavi ne želi vidjeti praznih ruku, zato svoje napunite pićem koje vam neće upropastiti večer. Razvodnite ga prirodnim sokom i pijte polako.


Nemojte raditi dramu oko toga što ne pijete

Samo zato što ste te večeri odgovoran vozač ne mora značiti da se morate ponašati poput nečije mame. Zapravo, nemojte uopće priznati da ne pijete i nemojte o tome pričati svakome tko naiđe. Pokažite ljudima da se znate zabavljati i bez alkohola.


Kofein je vaš najbolji prijatelj

Ako žudite za pićem koje će vas podignuti, pokušajte s nekoliko dijetnih cola ili espressom prije izlaska. Vaša će se energija naglo podići baš poput vaše brbljavosti i ne obećajemo kako će vam svi vjerovati da ste potpuno trijezni. Kofein možda i nije najzdravije rješenje, ali ga svakako možemo smatrati savršenom alternativom za dobro raspoloženje bez mamurluka dan nakon.


Budite svoja najzabavnija verzija sebe

Recite „da“ svakoj prilici – razvalite na plesnom podiju, poljubite tog frajera, pjevajte karaoke i glasno se smijte. Alkohol je nerijetko isprika za to da se ponašate onako kako se zapravo želite ponašati. Činjenica je, ipak, da će vaša večer proći baš onako kako vi želite da prođe.


Okružite se pozitivnim ljudima

Vaš će izlazak u najvećoj mjeri ovisiti o vašem društvu. Okružite se s ljudima s kojima ste opušteni i s kojima možete biti svoji. Tako ćete se osjećati dovoljno opušteno i sigurno i ništa vas neće spriječiti u još jednoj nezaboravnoj večeri ispunjenoj samo onim dobrim „lošim“ odlukama.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj