Promo

Blistavi osmijeh je tek par trikova daleko

20/07/2017

Osvojite Signal White NOW Touch olovku za još blistavije zube...

1. Pijte maksimalno puno vode. Tijekom cijelog dana, a posebice odmah nakon konzumacije pića koja ostavljaju mrlje kao što su crveno vino, kava i zeleni čaj. Voda će koliko toliko pomoći u ispiranju površinskih mrlja u nastajanju.

2. Svakodnevno jedite jabuke. Jabuka je voćka koja je izrazito zdrava za desni, ali i koja pomaže u izbjeljivanju zubi. To je zato što jabuka sadrži maličnu kiselinu koja je obavezni sastojak proizvoda za izbjeljivanje. Ovu kiselinu sadrže i jagode pa u sezoni jedite njih.

3. Birajte nijanse ruževa s hladnim podtonovima. Koristite kada imate priliku izražajne ruževe s plavim podtonovima poput crvenog ili boje vina. Izbjegavajte sve nijanse sa žutim podtonovima poput koraljnih i narančastih nijansi.

4. Kada god imate priliku, koristite slamku za piće. Time ćete smanjiti direktni kontakt pića koje ostavlja mrlje i samih zubi.

5. Ispirite usta octom umjesto vodicom za ispiranje. Svako jutro prije pranja usnu šupljinu čistite vinskim octom. Osim što ubija bakterije, uklanja i mrlje sa zubiju. Jednostavno popijte koji gutljaj i mućkajte ga po ustima.

6. Neka se celer češće nađe na vašem meniju. Celer je za vaše zube dobar iz dva razloga. Prvi je da celer potiče proizvodnju sline, a slina prirodno otklanja mrlje pa ćete logično tome, imati manje mrlja po zubima. Drugi razlog je taj što sadrži celulozu koja djeluje kao prirodni piling koji čisti zube.

7. Koristite odgovarajuće proizvode. Osim pasta za izbjeljivanje, na tržištu od nedavno postoji i Signal White NOW Touch olovka za momentalno bjelje zube koja nije abrazivna za caklinu i može se koristiti svakoga dana. Cosmo i Signal poklanjaju vam jednu, a sve što trebate učiniti je poslati nam svoje podatke.

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje!

A Signal White NOW Touch olovku je osvojila Ruža Vrbanić iz Varaždina. Čestitamo!Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo