Bikini problemi svake žene

21/05/2015

Ponekad se pitamo za koga su uopće bikiniji izmišljeni?

1. Nerijetko vam se događa da pronađete savršen bikini, a onda shvatite da su vam potrebne različite veličine gornjeg i donjeg dijela, a koje, naravno, ne možete kupiti odvojeno.

2. Spadate li u visoke cure, zasigurno niste jedini koji muku muče s 'plitkoćom' donjeg dijela bikinija. Na kraju odustajete od nošenja istoga jer shvaćate da ih cijelo vrijeme morate natezati kako biste se pobrinuli da sve što treba biti pokriveno i ostane pokriveno.

3. Konstantno uvlačenje gaćica u guzu. Koliko god precizno i pažljivo zavezali gaćice bikinija, vaša ih guza uvijek nekako uspije progutati. Borba s neposlušnim gaćicama u bikiniju nikad ne prestaje!

4. Kada malo bolje razmislite, bikini izgleda baš onako kako bi i trebao samo kada ste suhi jer čim se smočite, to je neka sasvim deseta priča.

5. Kada je vrijeme za odlazak s plaže ili pak za odlazak na istu, nikako se ne možete pomiriti s neobičnim izbočenjima na odjeći koja tvore sve silne vezice koje morate zavezati.

6. Koliko god čvrsto zavezali čvor ili mašnicu, neumorne, lukave vezice se uvijek nekako uspiju odvezati i zakomplicirati vam život stotine puta u jednom danu.

7. Potpuno ste zbunjeni kada shvatite da ste pronašli L veličinu koja vam i treba, no ne uspijevate shvatiti kako bi površina 10x10 cm trebala prekriti išta na vašem tijelu.

8. Naravno da vodite računa o frizuri u svojim južnim krajevima, no ponekad je doista iritantno koliko pažnje morate posvećivati istima da u bikiniju izgledaju baš onako kako bi trebali.

9. Malene porezotine i iritacija kože uzrokovana britvicom (samo zašto što se niste usudili urediti voskom) vaša su žalosna svakodnevica koja vam osim estetikom, žalosti i osjećajem nelagode.

10. Da vas proučava netko tko vas ne zna, pomislio bi da imate ili neki tik ili fetiš na vlastite grudi, s obzirom na to koliko se često zagledavate u njih pazeći da su oni trokutići još uvijek na svome mjestu.

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj