10 smjernica kako da zaboravite na bikini body jer ga vjerojatno - već imate!

05/05/2021

Spoiler alert: bez obzira kako izgledali, već imate 'bikini tijelo'...

1. Jedite normalno jer ste živuće biće koje ima potrebu za unosom kalorija. Ne pretjerujete li s nezdravom hranom i poželite li ponekad pojesti pizzu, pojedite ju! A imate li potrebu uvesti promjene u svoje prehrambene navike, uvedite ih zato što to doista želite, a ne samo zato što mislite da ne možete uživati u bikiniju ne skinete li određeni broj kilograma.

2. Odaberite bikini u kojem se osjećate super seksi i samopouzdano. Baš vas briga što bilo tko drugi mislio o njemu. I nema pravila kako treba izgledati. Odaberite onaj u kojem se najbolje osjećate!

3. Prestanite se uspoređivati s drugim ženama. Ne, nije istina da bikinije mogu nositi supermodeli i da svaka druga žena koja nema tijelo poput Heidi ili Gisele u njemu izgleda smiješno. Svaka je žena lijepa na svoj način ! Osjećajte se dobro u svojoj koži!

4. Zaboravite kako u bikinijima izgledaju slavne žene i supermodeli. Sve su one okružene vojskom osobnih trenera, nutricionista, osobnih chefova i svih drugih ljudi koji od jutra do sutra rade na njihovom izgledu. Njihov se posao svodi na to da izgledaju kako izgledaju.

5. Jedite čokoladu kad god to poželite jer živite samo jednom i neka vam ne padne ni na kraj pameti odreći se takvog bogovskog užitka zbog straha hoćete li dobiti kilogram ili dva. Nećete!

6. Vježbajte zato što ćete vježbanjem sebe učiniti zdravijom osobom koja će se svakodnevno bolje osjećati, a ne zato kako biste pobijedili 'kritične dijelove' svoga tijela.

7. Prihvatite činjenicu da uopće nemate 'problematične dijelove tijela'. Mislite da je vaša guza prevelika? Pa što onda? I Nicki Minaj i Beyonce i J.Lo imaju velike guze. I nije ih briga. A ne bi trebalo biti ni vas!

8. Pijte puno vode zato što je to dobro za zdravlje, a ne zato da biste se riješili toksina ili nečega desetog. Vaši toksini odlaze na daleki put svaki put kada povučete vodu na wc-u, a voda je nešto što vam je potrebno da ne biste bili dehidrirani i izmoždeni.

9. Shvatite da već imate 'bikini tijelo' jer imate tijelo i postoji cijela hrpa bikinija koje možete bez problema obući. Dakle, imate sve što vam je potrebno!

10. Procesirajte činjenicu da ste vi puno više od vašeg tijela. Između ostaloga, volite kupanje i uživanje na suncu i zaslužujete uživati u stvarima koje volite bez brige dodiruju li vam se bedre među nogama previše i ističe li se vaš trbuščić više nego što bi trebao. Opustite se i uživajte!

Mia Elliott

Novo

Komentiraj