Beauty trikovi za koje bismo voljeli da smo ih čuli ranije

31/10/2019

Ova ekspresna beauty rješenja će vam uz minimalno muke i uloženog truda podariti velike rezultate. Isprobajte ih već danas!

Muči li vas neujednačeni, šareni ten, utapkajte malo koraljnog ili narančastog ruža na tamne dijelove kože na koje ćete potom nanijeti korektor. Time ćete izbjeći nejednakosti i postići zavidan ten.

Postoji lijek za razmrvljeni puder u kamenu, odnosno iritantnu situaciju koja nam se svima događa. Puderu dodajte par kapi čistog alkohola, pretresite sve zajedno u čistu posudicu, izravnajte prstima i pustite da se osuši. Za sat ili dva, vaš će puder biti kao novi.

Želite li da vam vaša omiljena frizura što duže traje, isprobajte trik s upornim ukosnicama. Kako bi vaše ukosnice što bolje učvrstile frizuru, pošpricajte ih šamponom za suho pranje prije nego ih umetnete u kosu. Tako ćete se pobrinuti da doista ostanu na svome mjestu.

Volite li da vam je svaka dlaka na svome mjestu i smetaju li vam sićušne dlačice koje uvijek odnekud izviruju, pošpricajte staru četkicu za zube lakom za kosu i prelazite njome preko neposlušnih dijelova dok se ne stope s ostatkom kose. Ovom ćete metodom uštedjeti vrijeme i novac koji biste potrošili na skupe proizvode.

Želite li svojim noktima podariti više sjaja, natapkajte na njih sjenilo za oči koje je bogato shimmerom, a potom nokte premažite slojem završnog, prozirnog laka.

Želite li mekšu kožu lica ili ruku, na željeno područje nanesite med, pustite da djeluje otprilike pola sata, a zatim ga isperite mlakom vodom. Vaša će koža biti mekša no ikad prije.

Kako bi vam se ruž na usnama zadržao što dulje, imamo savjet koji doista funkcionira, iako na prvu djeluje pomalo bizarno. Prije nego popijete gutljaj omiljenog pića, malo poližite dio čaše na koji ćete staviti usne. Tako se vaš ruž neće hvatati za stijenku čaše i dulje će trajati.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj