Baby puder - proizvod koji bi se uvijek trebao nalaziti u vašem neseseru!

31/10/2019

Pronašli smo čak 6 razloga koji ovaj proizvod čine nezamjenjivim...

1. Produžuje trajanje ruža za usne. Kunemo se, svi makeup artisti savjetuju isprobavanje ovog trika. Nanesite ruž na usne, a zatim preko namazanih usana stavite tanki sloj papirnate maramice i potapšajte preko maramice usne puderom. Tako ćete se riješiti viška masnoća iz ruža i instantno ga učiniti dugotrajnijim!

2. Riješite se iritacija. Baby puder idealan je saveznik protiv trenja koje može dovesti do neugodnog osipa. Ako vam se trljaju u osipaju bedre, jednostavno ih napudrajte. Bilo da krećete s vježbanjem, trčanjem ili nečim drugim. Nanijeti ga možete i ispod pazuha za smanjeno znojenje kao i na sva druga mjesta koja vam padnu na pamet.

3. Alternativa šamponu za suho pranje. Kada vaša kosa izgleda masno, a nematu ju vremena prati, slobodno pospite malo pudera po tjemenu da upije višak masnoće. Kako ne biste pretjerali s količinom, prvo puder stavite na dlan, a tek potom na tjeme.

4. Povećajte volumen obrva. Nakon što iscrtate i ispunite obrve, malo pudera nanesite na njih i lagano ga potapšajte za instant volumen.

5. Riješite se dosadnog pijeska. Borite li se ljeti sa sitnim pijeskom s plaže, jednostavno ga se riješite nanošenjem pudera na pjeskovite dijelove tijela. Višak pudera jednostavno izbrišite ručnikom i gotovi ste!

6. Povećajte volumen trepavica. Nakon što nanesete prvi sloj maskare, uzmite štapić za uši i malo pudera nanesite na trepavice dok su još vlažne, a zatim nanesite i drugi sloj maskare. Ovaj će trik vašim trepavicama podariti ekstra duljinu i volumen i najseksi pogled ikad.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj