Ashley Graham upravo nam je objasnila zašto se ne bismo trebali sramiti celulita

30/01/2017

Mislili smo da ju ne možemo voljeti više...

Bez sumnje, Ashley Graham jedna je od najljepših žena na svijetu, no ono važnije od toga je to da je Ashley jedna od najutjecajnijih aktivistica za pozitivan stav o svome tijelu i zbog toga ju posebno obožavamo.

g

Pa, 28-godišnji model nedavno je objavio fotku na Instagramu na kojoj uživa na plaži te ga je naslovila sa sljedećom porukom:

„Treniram. Trudim se jesti zdravo. Volim kožu u kojoj se nalazim i ne sramim se nekoliko rupica, kvržica niti celulita... pa ne biste trebali ni vi.“

I workout. I do my best to eat well. I love the skin I'm in. And I'm not ashamed of a few lumps, bumps or cellulite.. and you shouldn't be either. #beautybeyondsize #lovetheskinyourein

A photo posted by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on


Ashley je svoj odmor provela na Filipinima od kud je objavila niz fotki u super seksi bikiniju s leopardovim uzorkom. Nedostaje li joj išta? Definitivno ne.

 

A photo posted by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on


Nedavnom objavom pridružila joj se i Chrissy Teigen koja također ohrabruje ljubav prema vlastitom tijelu dokazujući kako baš ničije tijelo nije savršeno.

Bruises from bumping kitchen drawer handles for a week. Stretchies say hi!

A photo posted by chrissy teigen (@chrissyteigen) on


Chrissy je kasnije objasnila kako te fotke objavljuje zato što je zabrinuta za žene i njihov stav prema vlastitom tijelu. „Mislim da žene zaboravljaju kako izgledaju normalni ljudi“, rekla je Chrissy.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj