Ambiciozne žene napokon imaju svoj festival!

20/11/2019

Jesi li se ikad pitala kako je to imati svoje poduzeće? Ili možda započeti business kao što je bloganje? Kakav je život Instagram influencera? Možda bi mogla podignuti broj pratitelja na Instagramu? Donosimo odgovore na sva tvoja pitanja...

Naime, u Zagrebu se održava prvi festival koji okuplja influencerice, blogerice, poduzetnice i one koje to žele postati. Svrha festivala je poučavanje o tome kako voditi ili pokrenuti uspješno digitalno poslovanje. Koncept je osmišljen na način da bude pravi doživljaj od trenutka kada se kupi ulaznica, dobije pristup zajednici do pića dobrodošlice na samom događaju u Zagrebu i otvorenja festivala yogom. Nakon toga slijede radionice,  bogati ručkovi te sve očekivani završni party – svaki detalj je pomno isplaniran kako bi ponudio pravu pustolovinu tokom 3 dana njegovog održavanja. 

Sljedeće godine će se održati od 5.6.2020. u ambijentalnom objektu La Grma pored šume Grmoščica pod nazivom Miss Adventure. Festival inspirira žene da ostvare svoji puni potencijal u karijeri te nudi bogati repertoar svjetskih govornica kao sto je Kajsa Tylen, svjetska Guinessova pobjednica u bicikliranju i Tedx predavač o tome kako se snovi mogu ostvariti. Poznata psihologinja i mental coach Ines Gaston će predstaviti plan o tome kako postati nezaustavljiva, a Kate Bagoy, uspješni digitalni nomad će vas voditi u kreiranju vlastitog  životnog stila. Tea Gudek Snajdar će imati predavanje o tome kako pretvoriti svoj hobi u poslovanje sa zaradom, dok će gošće influencerice sudjelovati u panelima o tome kako održavati životni stil digitalnog nomada uspješnim. 

3

Osim samog festivala, Miss Adventure je digitalna ženska zajednica u kojoj se žene povezuju, putuju i uče zajedno. Vlasnica ove platforme je Paola Crevatini koja i sama uspješna poduzetnica iz Istre te broji desetljeće marketinške karijere u tvrtkama poput eBaya, Unilevera i Microsofta. Nakon uspješne  karijere odlučila je ostvariti svoje poslovne ideje te je prekinula zaposlenje i osnovala Miss Adventure:

4

„Željela sam ženama pružiti mjesto gdje mogu biti svoje i umrežiti se s osobama sličnih ambicija. Najvažniji dio Miss Adventure je postati članom jedne zajednice koja istinski podržava jedna drugu. Kada sam započela vlastiti business morala sam sve sama od početka izgraditi i naučiti te sam se u jednom trenutku osjećala vrlo usamljeno. Poželjela sam da postoji jedno mjesto koje će mi pružiti potrebne informacije i podršku. Uistinu nisam ni sanjala da će se ideja razviti u ovako nešto predivno. Prošle godine smo imali 60-tak gošći koje su zbog jednog dana Festivala došle iz 21 zemlje ( cak iz USA i Kanade!), a  ove godine očekujemo dvjestotinjak gostiju iz svijeta, ali i regije.“

Više informacija i ulaznice možete potražiti ovdje.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj