Adria Media Zagreb zapošljava urednika na portalu Roditelji.hr

28/10/2020

TKO SMO MI

Tvrtka Adria Media Zagreb d.o.o. svakodnevno radi na razvoju svojih brendova imajući u vidu neprestane promjene tržišta u svim područjima ljudskih interesa, a sve radi zadovoljstva milijuna naših korisnika. Bilo da je riječ o tiskanim izdanjima, internetskim portalima, mobilnim aplikacijama ili eventima, misija nam je pratiti trendove, osluškivati promjene i neprestano ulagati u zaposlenike koji su ključ našeg uspješnog poslovanja više od jednog desetljeća. Naš je uspjeh, između ostalog, zasnovan na kvalitetama i entuzijazmu naših zaposlenika. Cilj nam je nastaviti zapošljavati i razvijati izvrsne ljude, a od budućih zaposlenika očekujemo vrhunsku stručnost, kreativnost i spremnost za rad u timu.

ŠTO NUDIMO

Od Vas ponajprije očekujemo profesionalnost u kombinaciji s naglašenom fleksibilnošću, kao i sposobnost da u kreativnoj atmosferi zadržite visok stupanj motiviranosti, odgovornosti te orijentiranost na kontinuirano unapređenje poslovanja i kvalitete naših proizvoda. Nudimo rad u opuštenom i ambicioznom okruženju. Kao dio našeg tima imat ćete priliku pokazati svoje novinarske i uredničke sposobnosti. Nudimo vam i prilike za usavršavanje, kao i pristup znanjima i iskustvima jedne od najvećih medijskih kuća.

ŠTO OČEKUJEMO

Osobu koja je samostalna, brza i okretna te pismena s minimalno tri (3) godine novinarskog / uredničkog iskustva. Tražimo osobu koja poznaje rad u WordPressu i dobro se snalazi na društvenim mrežama. Očekujemo samostalnost u radu, dobru suradnju sa svim odjelima unutar kuće te razumijevanje klijenta / čitatelja i njihovih potreba.

KAKO SE PRIJAVITI

Ako ste zainteresirani, pošaljite nam svoj CV i portfolio najkasnije do 03. studenog 2020. na posao@adriamedia.hr. Prijave bit će razmatrane u potpunoj povjerljivosti, a bit će kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor. Sretno!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj