7 neophodnih stvari koje morate imati da biste privukli ljubav!

19/10/2015

Obratite pažnju na ovih sedam stvari i očekujte brzu promjenu u vašem ljubavnom životu!

Prije nego se odlučite u svoj život uključiti neku drugu osobu, možda biste trebali poraditi na sebi i svojem vremenu.

Prvo i osnovno je da je solo vrijeme, vrijeme za vas. Ne dosađujete se i ne razmišljajte zašto ste sami, nego poradite na tome da ljubav dođe k vama. Kako? Dopustite da vam pomognemo.


1. Romantična lista koja sadrži argumente za i protiv

Ova praktična bilježnica preobrazit će vašu listu za i protiv u stvarnost. Podjelite po kategorijama sva očekivanja u budućoj vezi i ne prestajte bilježiti sve čega se dosjetite. Naravno, ono što očekujete od partnera morate biti spremni dati i sami, zato je vrlo važno raditi na popisu koji će objediniti njegove, ali i vaše zadatke.

Pri tome, imat ćete priliku sebe nanovo upoznati. Rečenice poput „loše cipele ili ćelavi tip ne dolazi u obzir“, će vam, pored jasnog smisla za humor pomoći da saznate što vam je najvažnije pri izboru partnera.


2. Prijatelji

Prijatelji su jednako važne osobe kao partneri, a možda i važnije, jer dobri prijatelji ostaju uz vas i kad vas loši parneri napuste. Naravno, s prijateljima ne morate raditi ono što vam i nije pretjerano zabavno (obično), nemate tolko drame (idealno) i definitivno nema seksa (očekivano). Žene nisu otoci, i svaka bi žena trebala biti okružena velikim brojem ljudi.

Prije nego pronađete savršenog frajera koji vam porpuno odgovara, provodite što više vremena u društvu, okruženi dobrim prijateljima i pozitivnom energijom.


3. Dobar grudnjak

Nema boljeg osjećaja za ženu od uskakanja u neki seksi grudnjak koji savršeno ističe prirodne atribute.


4. Čitanje knjiga koje je napisao muškarac

Ponekad je dobro od muškarca čuti da su muškarci:

a) jednostavni
2) ne zovu te jer ne žele razgovarati s tobom


5. Kontracepcija

Bilo da ste ljubitelj pilule, kondoma ili neke druge vrste kontracepcije, obavezno je koristiti neku vrstu zaštite od neželjene trudnoće i prijenosa spolnih bolesti. Osim naravno, ako niste seksualno aktivni. U tom slučaju prijeđite na stavku br. 6.


6. Novac iz automata

Bez obzira gdje se nalazite, što radite i s kim ste, uvijek imajte opciju koja će vas spasiti u nekoj situaciji, pogotovo kad nastane problem. Novac uvijek morate imati sa sobom, ili karticu koja vam omogućava pristup u svakom trenutku.


7. Napravite promjenu

To može biti odabir savršenog outfita ili novi hobi. Također, možete preslušati najnoviji album omiljene grupe ili prijatelj s kojim se možete družiti (u svakom smislu). Šta god da odaberete, važno je da vas ta osoba, mjesto ili stvar ispunjava, bez obzira šta se događa u vašem ljubavnom životu.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj