6 situacija u kojima vi trebate preuzeti kontrolu

17/01/2018

On je možda zaštitnički nastrojen, ali ponekad će mu biti drago da i vi pokažete svoju "mušku" stranu…

Od žena se više ne očekuje da budu nježne i krhke (barem ne uvijek), nego se traže one dame koje mogu i znaju pokazati svoju mušku stranu kada je to potrebno. Vašem će dragom će svidjeti ako preuzmete kontrolu  u ovih 6 situacija:

1. U spavaćoj sobi

Muškarci vole doggy pozu jer im daje osjećaj moći i kontrole u seksu. Ali i vi možete biti dominantne i preuzeti stvar u svoje ruke. Prijedlog da se preselite iz kreveta na neko drugo mjesto, kao što je kuhinja ili vrući tuš, sigurno neće odbiti. I naravno, malo inovacija oboje će vas dodatno uzbuditi.

2. Kada izlazite

Planiranje izlaska tijekom vikenda najčešće je zadatak vašeg partnera? Preuzmite kormilo i neka sljedeći vikend bude vaš. Ostavite ga nedoumici i nestrpljivo će iščekivati vidjeti vas i zamišljat će što ga očekuje.

3. Kada putujete

Žene su, uglavnom te koje se angažiraju oko traženja savršenog aranžmana za odmor.  Ipak, ima i onih muškaraca koji se vole umiješati s prijedlozima i aktivnostima koje biste vi najradije zaobišle. Kada se to dogodi – obuzdajte ga.  Smislite neke avanture u koje biste se zajedno upustili i još dublje upoznali.

4. U društvu

Događa li se da se vaš partner „zalijepi“ za vas kada ste u društvu? U tim situacijama ohrabrite ga da se integrira i druži s drugima i bez vas. Možete mu predložiti i da vikend posveti sebi i onome što želi raditi, na primjer, da ode s muškom ekipom na pecanje.

5. Oko novca

Ne morate same voditi računa o financijama, a isto tako ni on se ne treba uživjeti u ulogu osobnog bankara. Podijelite ove odgovornosti. To je još jedan od načina komunikacije i zajedničkog planiranja.

6. S obitelji

Većina muškaraca voli kada njihove ljepše polovice preuzmu planiranje obiteljskog događaja. Prisustvo njegove obitelji pokazuje da volite i njega i njegovu obitelj i da želite postati dio iste. Naravno, muškarci su najčešće slabi na svoje mame i sestre pa slobodno igrajte na tu kartu - sjetite se njihovog rođendana i podsjetite ga na poklon ili čestitku.  

Foto: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj