6 savjeta kako pronaći bolji grudnjak

18/09/2013

Istina, grudnjaci su jako zahtjevni i većina žena provede godine u potrazi za savršenim grudnjakom, koji mogu nositi sa svime. Ovdje imamo nekoliko savjeta za vas, kako biste na svom putu ipak bili puno produktivniji...

Jeste li znali da su istraživanja pokazala da gotovo 90% žena nosi pogrešnu veličinu ili model grudnjaka? Možda mislite da ste vi u onih 10% sretnica, ali možete li biti sigurni? Kako biste posao pronalaska savršenog grudnjaka ispunili što uspješnije, zavirite u naše savjete!

1. Povedite prijateljicu

Ona će vam ovaj dosadan zadatak učiniti puno ugodnijim. Osim toga, moći će vam dati iskreno mišljenje kako vam grudi u kojem izgledaju. Znamo da cure znaju biti zajedljive i zavisne, pa nije loša ideja u shopping odvesti najboljeg gay prijatelja koji apsolutno nema razloga lagati vam.

2. Neka vas izmjeri profesionalac

Pronađite neke od starih trgovina donjim rubljem i neka vas gospođe tamo izmjere jer one stvarno znaju svoj posao. Možda grudnjaci iz takvih dućana nisu ultra moderni, ali budući ga nosite ispod odjeće, najbitnije je da vam odgovara.

3. Adekvatna veličina, a zatim stil

Izaberite trgovinu s puno različitih grudnjaka i izaberite onaj koji vam najbolje pristaje. Možda je grudnjak koji vas je oduševio predivan dizajnom, ali ako ne odgovara vašim grudima, zaboravite na njega.

4. Prilagodite se

Obzirom da žene nemaju dvije identične dojke, namjestite grudnjak i jastučićem popunite prazninu na jednoj strani, ako je potrebno.

5. Namjestite naramenice

Grudnjaci se tijekom vremena rastegnu, ali zato postoje različiti stupnjevi skraćivanja naramenica. Grudnjak uvijek prvo kopčajte na najudaljniju kopčicu, a kad se malo rastegne, pomaknite se za jednu i tako redom. U slučaju da naramenice i kopčanje više ne možete regulirati, vrijeme je da kupite novi grudnjak.

6. Potrošite koliko je potrebno

Možda ćete biti sretni i svoj grudnjak pronaći na nekom sniženju, ali nemojte dopustiti da vam savršeni grudnjak izmakne iz ruku samo zato što je preskup. Kvalitetan grudnjak je dobra investicija i zato nemojte imati grižnju savjesti ako ga platite malo više.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj