6 osobina koje su tajna ultimativne privlačnosti!

27/07/2020

Savršena žena se bitno razlikuje od svih ostalih jer nas kupuje osobinama koje jednostavno druge dame ne posjeduju. I zbog toga joj sve druge zavide!

1. Seksipil

Seksipil ne znači atraktivan izgled. To je stavka broj jedan koju morate zapamtiti! Zapravo muškarci vole seksi dame koje pršte samopouzdanjem. Savršena dama ističe svoju posebnost i seksepil u pravoj mjeri koja nikada nije vulgarna. To znači da je njezin stil dovoljno izazovan da privuče pažnju i ostavi dobar dojam. Riječ je o dobrom kombiniranju garderobe i naglašavanjem najboljih atributa. Već ste sigurni čuli tvrdnju da "prava žena zavodi pogledom i stavom, a ne odjećom" i to je zaista pravilo broj jedan koje se pokazalo točnim.

2. Opuštenost

Ako ste mislili da savršena dama živi u pink svijetu u kome je bitna samo njena riječ, potrebe i želje, grdno ste prevarili. Ona zna razumjeti, osjećati i zbog toga je uvijek ugodna i opuštena. U slučaju da njezin partner želi ići na utakmicu ili popiti koje pivo, ona će rado prihvatiti ponudu. Ludi izlazak u petak veče nakon posla? Zašto ne? Ova dama zna se ponašati u svakoj situaciji i gleda pozitivno na život. Naravno, za sve postoje granice, a ova dama ih odlično poznaje!

3. Intelekt i duhovitost

Intelekt je ono po čemu se ona ističe i zbog toga joj često druge zavide. Pored toga što je uspješna i smjela, ona uvijek zna prihvatiti tuđe sale, pa i na svoj račun! Ona obožava dobar humor i smatra da kroz život treba ići s velikim osmijehom. Koliko god da trenutna situacija u njenom životu nije najbolja, ona gleda pozitivno i zahvaljujući svom intelektu rješava stvar. To je njena vrlina koju će svaki muškarac znati cijeniti jer se ova dama bitno razlikuje od običnih lutkica.

4. Organiziran život

Naravno da jedna predivna žena sa stavom i produhovljenošću, ima i ispunjen život. Njezina karijera je u usponu, prijatelji su uvijek uz nju, a hobi u kojem uživa u slobodno vrijeme je njezina velika strast. Upravo to magnetski privlači muškarce koji ne mogu odoljeti ovoj samopouzdanoj ženi. Ako bismo pitali muškarce, oni bi vam potvrdili da nema ništa gore od žene koja se poput pijavice drži za njega i sve aspekte njegovog života.

5. Prizemljenost

Toliko puta smo vam govorili da kraljice drame muškarci NE PODNOSE. I to je stvarno tako. Koliko god da je veza uspješna i romantična, često se dogodi neki sukob i svađa, a ova se dama zna fantastično postaviti u ovoj situaciji. Ona je mirna, staložena i nije sklona drami. Tko je takvu ne bi poželio?

6. Bezuvjetna ljubav

Koliko god da je muškarac dominantan, u njemu se i dalje krije malo dijete koje želi biti maženo i paženo. Doslovno! Kada mu naiđe loš i težak dan, ona je uvijek tu i zna mu popraviti raspoloženje i biti velika moralna podrška. Kada ponestane koji kompliment ili pohvala u krevetu, savršena dama će mu znati dati riječi podrške, a samim tim i pozitivno djelovati na njega. Jednostavno, savršena dama zna bezuvjetno voljeti svog muškarca!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj