5 stvari koje žena sa stavom nikada neće učiniti zbog ljubavi!

08/09/2020

Ako su nas mlađi dani ičemu naučili kad je u pitanju ljubav, onda je to da osobe zaljubljene preko ušiju, možda pomalo nesigurne, lako padaju pod tuđu kontrolu i za nekog drugog čine stvari zbog kojih gube same sebe. Bitno je na vrijeme se uhvatiti prije nego izgubimo sve što nas čini... pa, nama!

Promijeniti svoj izgled. Ako je vaš partner normalna osoba, nikad mu neće ni pasti na pamet tjerati vas da mijenjate išta na sebi. On bi vas trebao voljeti baš onakvu kakva jeste i to od glave do pete. Ako mu vaše tijelo, kosa ili stil iz nekog razloga smetaju, znate što? To je njegov problem. Sve promjene na vašem izgledu trebale bi se dogoditi zato što vi to želite, a ne zato što želite privući pažnju nekoga tko vas ne zaslužuje.

Odbaciti svoje strasti. Nitko vam nikad ne bi trebao stajati na putu do vaših ciljeva. Pričamo o vašem životu i nitko neće požaliti gubitak vaših snova više od vas. Odbijete li posao iz snova zbog nekog drugog, to će se možda u tom trenutku činiti kao ispravan izbor, no znate li da će ta veza doista potrajati? Vaša je budućnost puno važnija, a pravi partner nikad ne bi dopustio da se oprostite od nečega za što ste radili cijeli život.

Čekati njegovo odobrenje. Cura sa stavom igra po svojim pravilima i ne čeka ničije upute. Za vaše vam odluke ne treba ničije odobravanje. Odrasla ste osoba i vi najbolje znate što je za vas najbolje.

Otkazati već napravljene planove. Postoji razlika između otkazivanja planova jer se pojavilo nešto važnije i otkazivanja planova zato što vas je uvjerio da morate biti s njim. Vaši prijatelji i obitelj ne bi trebali sjediti na klupi svaki put kad uđete u vezu i vaš se život ne bi trebao pronaći na pauzi zato što se on sad vrti oko nekog drugog.

Dopustiti da on mijenja sve ono što vas čini vama. Jedina osoba za koju se vrijedi promijeniti ste vi. I onda kad odlučite popraviti neke stvari na sebi, to bi trebale biti promjene koje će vas učiniti boljom verzijom vas. Moguće je da će u njegovom interesu više biti ako napravite x, y ili z, ali to znači da vas on ne prihvaća onakvu kakva jeste, a to je problem. Nikad nemojte izgubiti sebe.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj